عبادات خالصانه بهترین مانع ورود به جرایم است
رییس دستگاه قضایی استان لرستان تاکید کرد: از آنجایی که دین مقدس اسلام همه جهات شخصیتی، دینی، تفکراتی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... را مورد تاکید قرار داده است، ماه مبارک رمضان که همه اوقات و ساعاتش تضمین کننده قوه درونی و فطری انسان است و انسانی که از بعد روانی و قلبی در مسیر سیرالی الله حرکت کند از آسیبهای اجتماعی به دور خواهد بود، قطعا همین انسان جزء آن دسته از افراد اجتماع نخواهد بود که به سمت و سوی جرایم سوق داده شود و ایمان و تقوی میتواند در خیلی از ابعاد تضمین کننده وضعیت اجتماعی وی باشد.
رییس کل دادگستری لرستان سپس به نقش روزه که برترین فیض الهی و عامل دوری از گناه است اشاره کرد و با ذکر حدیث شریفی در میزان الحکمه از کلام امیرالمومنین علی (ع) افزود: روزه دل و دوری از فکر گناه از روزه غذا و خوردن بالاتر است.
وی امساک از خوردن و آشامیدن را فقط یک پله از درجات معنوی ماه پرفیض رمضان برشمرد و تاکید کرد: همه انسانها در پرتو عنایات الهی صاحب همه نوع فضل و کرمی هستند لکن این خود انسان است که با بی توجهی و عدم تفکر در وجود خداوند متعال، خود را در مهلکه و مرداب گناه گرفتار میکند.
این مقام ارشد قضایی استان لرستان با اشاره به این موضوع که جرایم زائیده علل فراوانی است لیکن خودسازی و شناخت خداوند متعال عامل پیشگیری از بروز جرایم است، افزود: با نگرش صحیح و فهیمانه به دین مبین اسلام و پیروی از منویات ائمه معصوم (ص) و بهره گیری از فضایل ناب قرآن کریم به ویژه در این ماه شریف که بهار قرآن میباشد میتوان خود را به سر منزل حقیقی رساند و از بند اسارت تن فارغ شد.
وی افزود: بر همه لازم است که با تقویت قوای معنوی درونی و توکل حقیقی به ساحت خالق بی همتا، قدمی به سوی تکامل واقعی برداریم و الحمدالله برنامههای فرهنگی پیش روی معاونت فرهنگی قوّه قضاییه و از جمله اجرای برنامهها و فعالیتهای فرهنگی مختلف و متنوع در عرصههای قرآنی- بصیریتی- احکام- کتابخوانی - برگزاری مسابقات و... جهش قابل ملاحظهای در عرصه فرهنگی دستگاه قضایی داشته باشد.