رییس کل دادگستری استان مرکزی: گریزگاههای قاچاقچیان از نظارتهای قانونی، بسته میشود
وی ادامه داد: نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید»، نقشه راه اقتصاد کشور را باید زمینه سازی کند و ادامه سیاست حمایت از تولید در راستای شکست رکود، کاهش بیکاری، افزایش نرخ رشد اقتصادی و بالا بردن توان خوداتکایی و خودکفایی در شرایط تحریم باید با نوعآوری و اقدامات هوشمند در بهبود کیفی امور گره بخورد.
رییس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: تمامی دستگاههای دولتی و خصوصی وظیفه دارند در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب ظرفیتهای خود را بهکار گرفته و با تدوین برنامه کاربردی زمینه توسعه اقتصادی کشور را ترسیم کنند و بستر برون رفت از مشکلات معیشتی مردم را فراهم کنند.
حجتالاسلام موسوی مبارزه با قاچاق کالا را از دیگر پیشنیازهای تحقق شعار سال عنوان کرد و اظهار داشت: با اتخاذ تمهیدات مناسب و همفکری دستگاه قضایی و دیگر متولیان باید گریزگاههای قاچاقچیان از نظارتهای قانونی بسته و با تمهیدات مناسب، موانع موجود در مسیر سرمایه گذاری و جهش تولید رفع و گامهای بلندتری به منظور اجرای سیاستهای ابلاغی برداشته شود.
وی بیان کرد: مقابله با فساد در تمامی لایههای مدیریتی دستگاههای اجرایی استان مرکزی در اولویت است و در این رهگذر از ظرفیتها و تشکلهای مردمی نیز به بهترین شکل ممکن استفاده میشود.
رییس کل دادگستری استان مرکزی تامین امنیت سرمایهگذاری، بهبود فضای کسب و کار، خلق فرصتهای جدید سرمایهگذاری با معرفی ظرفیتهای صنعتی، کشاورزی و خدماتی استان و یکپارچهسازی و بسیج ظرفیتها و توانمندیها را از دیگر ملاکهای تحقق جهش تولید عنوان کرد.
حجتالاسلام موسوی گفت: برای رسیدگی به مشکلات صنایع استان باید برای هرواحد تولیدی یک کارگروه ویژه تشکیل داد و مشکلات و موانع به صورت تخصصی فهرستبندی و در ستاد اقتصاد مقاومتی مطرح شود چرا که اهداف و فرآیند کاری هر مجموعه اقتصادی منحصر بهفرد است و نمیتوان برای تمامی واحدهای تولیدی یک نسخه واحد پیچید.
وی افزود: مشکلات کارگری باید در مراحل اولیه رسیدگی شود و قبل از حاد شدن موضوع مسئولان باید در محل صنعت حضور یافته و دستگاه قضایی نیز در این زمینه با همه توان پای کار است.
گفتنی است؛ استان مرکزی با ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ به عنوان دومین قطب صنایع مادرتخصصی و رکن چهارم صنعت کشور شهرت دارد.