صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سایه شوم «نژادپرست سیاهپوست» بر سر مسلمانان انگلیس/ جنگ روانی جانسون علیه اقلیت‌ها

۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۰۸:۴۵
کد خبر: ۶۱۷۵۳۱
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
«ترور فیلیپس» همان فردی است که به وی لقب «نژادپرست سیاهپوست» را داده اند! وی سیاستمدار و نویسنده‌ای ۶۷ ساله و مجری سابق تلویزیون است:کسی که یکی از نماد‌های اسلام هراسی در انگلیس محسوب می‌شود!
- مانیتورینگ حقوق بشر، انتصاب ترور فیلیپس (Trevor Phillips)، به عنوان مسئول کارگروه بررسی تاثیر ویروس کوید-۱۹ بر روی اقلیت‌های قومی و دینی در انگلیس، منجر به خشم و نارضایتی مسلمانان این کشور شده است. اصرار دولت بوریس جانسون بر حضور فیلیپس در این مسند، به خوبی بیانگر هم پیمانی نخست وزیر انگلیس با ناسیونالیست‌های افراطی و ضد اسلام، آن هم در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در این کشور است.
 
در حالی که ده‌ها متخصص و پزشک مسلمان مانند دکتر امجد الحورانی، دکتر حبیب زایدی، دکتر عادل الطیار، دکتر محمد سامی شوشه، دکتر عبدالمعبود چودهری و دکتر صادق الهوش در خط مقدم مبارزه با کرونا در بیمارستان‌های انگلیس جان خود را از دست داده اند، بوریس جانسون و بازوان رسانه‌ای دولت مانند شبکه بی بی سی، همچنان نمی‌توانند کینه خود را از مسلمانان مظلومی که در این کشور مقیم، ساکن یا حتی تبعه هستد پنهان کنند!
 
ترور فیلیپس کیست؟
 
ترور فیلیپس همان فردی است که به وی لقب نژادپرست سیاهپوست را داده اند! وی سیاستمدار و نویسنده‌ای ۶۷ ساله و مجری سابق تلویزیون است:کسی که یکی از نماد‌های اسلام هراسی در انگلیس محسوب می‌شود! فیلیپس که والدینش در سال ۱۹۵۰ میلادی و سه سال قبل از تولد وی از «گویان» به «لندن» مهاجرت کرده بودند، هم اکنون به یک نژادپرست تمام عیار تبدیل شده است! او که در گذشته و خصوصا از سال ۱۹۹۳ میلادی، به عنوان یک فرد دغدغه‌مند و فعال در حوزه «برابری‌های قومی» فعالیت خود را آغاز کرده بود، اکنون او مسلمانان و سیاهپوستان را افرادی مزاحم تلقی می‌کند که سبک زندگی و روش تعامل آن‌ها خطری برای جامعه انگلیس محسوب می‌شود! فیلیپس که تا سه ماه قبل، رئیس سابق کمیسیون برابری و حقوق بشر در حزب کارگر انگلیس بوده است، در دوران شیوع کرونا به چهره‌ای جنجال ساز در این کشور تبدیل شده و اعتراض اقلیت‌های قومی و مسلمانان علیه انتصاب وی به عنوان « مسوول تحقیق و بررسی تاثیر ویروس کرونا روی اقلیت‌های قومی» ادامه دارد.
 
 
نسخه نژادپرستانه فیلیپس علیه مسلمانان
 
تحقیقات داخلی حزب کارگر، که البته هنوز اسناد آن در سطح عمومی منتشر نشده است، به خوبی نشان می‌دهد که «ترور فیلیپس» مروج و طرفدار نوعی نژادپرستانه سیستماتیک علیه مسلمانان انگلیس می‌باشد. موضوعی که منجر به خشم اعضای مسلمان حزب کارگر و در نهایت اخراج فیلیپس از این حزب شود. نکته جالب توجه اینکه وی در واکنش به اخراج خود ار حزب کارگر، این بار اتهامات علنی تری را خطاب به مسلمانان انگلیس بیان کرد: «از اخراج خودم غافلگیر شده ام؛ زیرا این حزب (حزب کارگر) همیشه باز و دمکرات بود. اعضای آن گفتگوی صحیح، بحث و جدل و بررسی اختلافات در ارزش‌ها و دیدگاه‌ها را در جریان اخراج من به درستی انجام ندادند! آن‌ها (جرمی کوربین و همراهانش) می‌گویند مسلمانان را متهم کرده ام که آن‌ها متفاوتند. در واقعیت این سخن درست است! نکته این است که مسلمانان متفاوتند و معتقدم که این مسئله چشمگیر و قابل تامل است!»
 
منظور فیلیپس از متفاوت بودن مسلمانان کاملا مشخص است! او در سال ۲۰۱۶ میلادی نیز در جلسه‌ای خصوصی تاکید کرده بود که ۳ میلیون مسلمان ساکن در انگلیس، عملا ملتی مستقل تشکیل داده اند! ملتی در درون ملت انگلیس! نشریه تلگراف به نقل از «فیلیس» در این خصوص می‌نویسد:«مسلمانان کشور انگلیس به یک ملت در دل یک ملت دیگر تبدیل شده اند! ما در معرض قربانی شدن نسلی از جوانان انگلیسی به پای یک سری از ارزش‌ها هستیم! ارزش‌هایی که با جامعه ما سازگاری ندارد. لازم است در این خصوص سیاست سخت گیرانه‌ای برای ادغام فرهنگ‌ها صورت گیرد. سیاست چند فرهنگی در جامعه ما محکوم به شکست است! »
 
به عبارت بهتر، فیلیپس رسما از مقامات انگلیسی خواسته بود (و کماکان می‌خواهد) تا با محدود کردن مسلمانان و اعمال فشار بر آن‌ها جهت پذیرش قوانین سخت گیرانه فرهنگی و هنجاری مغایر با ارزش‌های دینی اسلام، زمینه را جهت یکدست شدن جامعه انگلیس فراهم سازند!
 
حمایت دولت جانسون از فیلیپس!
 
اکنون جوامع اقلیت‌های قومی و نژادی در انگلیس (BAME)، سایه شوم «تررو فیلیپس» را بر سر خود می‌بینند. او از سوی اداره بهداشت انگلیس و در بحبوحه شیوع ویروس کرونا مامور شده است تا در کنار پروفسور «ریچارد وبر» به بررسی آمار مربوط به مبتلایان و قربانیان اقلیت‌های قومی آسیب دیده از ویروس کوید-۱۹ و سپس به آسیب شناسی اولیه موضوع و استخراج الگو‌های مواجهه با این مسئله بپردازند! اداره بهداشت انگلیس در واکنش به انتقادات شدیدی که از انتصاب فیلیپس شده است، بر مهارت وی در این خصوص تاکید و انتقادات وارده را رد کرده است! این در حالیست که جمع آوری آمار و استخراج الگو‌ها و شاخصه‌های ابتلای اقلیت‌های قومیتی به کرونا، وظیفه‌ای نیست که در کل کشور انگلیس، تنها از عهده یک «اسلام هراس» به نام «ترور فیلیپس» بر آید! سایت «پولیتیکس هوم» در این خصوص می‌نویسد: « اقلیت‌های قومی، تنها ۱۴ درصد جامعه انگلیس را تشکیل می‌دهند. اما ۳۴ درصد از مبتلایانی که در بخش مراقبت‌های ویژه (به سبب ابتلا به کرونا) بستری هستند، متعلق به همین گروه می‌باشند. در چنین شرایطی انتصاب ترور فیلیپس به عنوان مسئول تحقیق در خصوص وضعیت اقلیت‌های قومی و خصوصا مسلمانان در دوران شیوع کرونا، چالش‌ها و ابهامات زیادی را ایجاد کرده است. »
 
بدترین انتصاب در بدترین زمان!
 
هارون خان، دبیرکل شورای مسلمانان بریتانیا (MCB) معتقد است که حضور «ترور فیلیپس» در این جایگاه، آن هم با توجه به وضعیتی که مسلمانان انگلیس در آن قرار دارند غیر قابل قبول بوده و نوعی بی ملاحظگی آَشکار (از سوی مقامات دولتی انگلیس) محسوب می‌شود. وی معتقد است که «این انتصاب، پاسخ خوبی به مسلمانان و خصوصا پزشکان فداکار مسلمانی که جان خود را در مسیر مبارزه با کرونا و نجات جان هم نوعانشان قدا کرده اند نیست! »
با همه این اوصاف اداره بهداشت انگلیس واکنشی نسبت به این اعتراضات نشان نداده و دیگر اعضای دولت بوریس جانسون نیز با سکوت خود از رویکرد اسلام هراسانه «ترور فیلیپس» و حضور وی در این مسند استقبال کرده اند!
 
روزنامه انگلیسی «دیلی میل» در خصوص شیوع ویروس کرونا و ابتلای شهروندان این کشور به «کوید-۱۹» می‌نویسد:« حدود ۳۵ درصد از مبتلایان سخت به ویروس کرونا را اقلیت‌های نژادی و قومی در انگلیس تشکیل می‌دهند. ۱۷ درصد از مرگ و میر‌های ناشی از ویروس کرونا در این کشور نیز در میان اقلیت‌های نژادی و قومی صورت گرفته است. این در حالیست که سرشماری سال ۲۰۱۱ میلادی نشان می‌دهد که افراد غیر بومی، ۱۴ درصد جمعیت انگلیس را تشکیل می‌دهند. »
 

در ادامه، «دیلی میل» با انتشار نقشه زیر، به بررسی شیوع ویروس کرونا در میان اقلیتهای نژادی( در مناطق مختلف این کشور) پرداخته است.این جدول، نشان می دهد که اقلیتهای نژادی ، چند درصد مبتلایان کرونا را در مناطق مورد اشاره تشکیل داده اند:

 
جنگ روانی جانسون علیه مسلمانان
 
انتصاب فیلیپس توسط اداره بهداشت انگلیس، نماد و مصداق بارز عقده گشایی مقامات دولت جانسون علیه مسلمانان و اقلیت‌های نژادی محسوب می‌شود. آن‌ها هم اکنون در کنار نگرانی‌های ناشی از شیوع گسترده کرونا، نگران حضور «ترودور فیلیپس» در راس مرکز تحقیقات شیوع کرونا در میان اقلیت‌های قومی و نژادی هستند! این جنگ روانی دولت جانسون علیه اقلیتها، به نوعی بازی با جان آن‌ها نیز محسوب می‌شود، زیرا دخیل کردن عقاید وحشتناک و بازدارنده فیلیپس در نتیجه تحقیقاتش و راهکار‌هایی که در این خصوص پیشنهاد می‌دهد، احتمالا از سوی دولت انگلیس جنبه‌ای اجرایی و رسمی پیدا خواهد کرد. این موضوع، به دستمایه‌ای برای فشار بیشتر علیه مسلمانان و اقلیت‌های نژادی تبدیل می‌شود.
 

برچسب ها: کرونا حقوق بشر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *