صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خشونت علیه مسلمانان تبعات منفی دارد

۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷:۰۱
کد خبر: ۶۱۷۵۲۶
شاهی تارور یک رهبر حزب کنگره ضمن اشاره به انتقاد کشورهای اسلامی از هند به دلیل رواج اسلام هراسی در این کشور اعلام کرد که خشونت علیه مسلمانان برای هند تبعات منفی دارد.

- شاهی تارور رهبر حزب کنگره گفت : آنچه اهمیت دارد تغییر واقعیت‌ها در داخل هند است. دولت هند نتوانسته است رفتار خشونت آمیز بسیاری از حامیان سرسخت خود از جمله سیاستمداران بلند مرتبه دولتی را کنترل کند. اظهارات ضد مسلمانان نماینده حزب حاکم (بهارتیا جانتا پارتی یا بی‌جی پی) در ایالت اوتار پرادش نمونه این رفتار است.

سورش تیواری یک رهبر حزب حاکم بی‌جی پی هفته گذشته اعلام کرد که مردم نباید از مسلمانان سبزیجات خریداری کنند.

وی در دفاع از خود گفت:پس از انتشار اخبار مبنی بر تلاش مسلمانان به انتشار ویروس کرونا در هند از طریق آلوده کردن مواد خوراکی و سبزیجات، من از مردم خواستم از افرادی که مشکوک به این اقدامات هستند سبزیجات خریداری نکنند.

شاهی تارور توضیح داد: در شش سال گذشته نارندرا مودی نخست وزیر هند بیانیه‌های خشونت آمیز حزب خود را محکوم نکرده و اظهارات آشکار اسلام هراسی را در اردوگاه خود متوقف نکرده است. این رفتار که ما عاشق مسلمانان در خارج از هند هستیم اما به مسلمانان هندی بی‌احترامی می‌کنیم، در یک جهان مرتبط و آگاه، تبعات منفی را برای هند به دنبال خواهد داشت. افزایش حوادث و خشونت علیه مسلمانان در هند توجه جهان را به شکلی منفی به سوی هند جلب خواهد کرد.

هفته‌های اخیر گزارش‌های متعددی درباره رواج اسلام هراسی و خشونت علیه مسلمانان در هند منتشر شده که حساسیت سازمان‌های بین‌المللی و همچنین کشورهای اسلامی را برانگیخته است.

برگزاری یک کنفرانس اسلامی در ماه گذشته در میان افزایش آمار کرونا در هند، به یک حمله همه جانبه از سوی هندوهای افراطی به مسلمانان هند تبدیل شده است. رسانه‌های هند با تبلیغ احساسات ضد اسلامی در این کشور به تنش‌های اجتماعی در هند دامن زده‌اند.

جامعه هند از ماه دسامبر گذشته در پی تصویب قانون جدیدی شهروندی از سوی دولت ناآرام بوده است. بر اساس این قانون شهروندان غیر مسلمان برای دریافت شهروندی هند در اولویت قرار می‌گیرند. مسلمانان معتقدند این اقدام دولت هند تلاش برای تبدیل این کشور سکولار به کشوری هندو مذهب بوده است. همچنین چند پیام از سوی سیاستمداران هندی در خصوص انتقاد از دین اسلام و همچنین تبعیض علیه مسلمانان در این کشور، واکنش کشورهای عربی و کاربران مسلمان در رسانه‌های اجتماعی را به دنبال داشت.

ماه گذشته توئیت ضد اسلامی "تجاسوی سوریا" یک سیاستمدار وابسته به حزب حاکم باهارتیا جانتا پارتی و توهین او به زنان عرب واکنش کشورهای عربی را به دنبال داشته است.
همچنین اخیرا ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی، رواج اسلام هراسی در هند را محکوم کردند.

دولت هند که برای گسترش روابط خود با کشورهای خاورمیانه سرمایه‌گذاری زیادی کرده است، در تماس با مقام‌های کشورهای عربی، برای آرام کردن آن‌ها وارد عمل شده است. این کشور مدعی غیر واقعی بودن گزارش‌ها درخصوص بدرفتاری و تبعیض در مقابل مسلمانان است و اعلام کرده این گزارش‌ها در روابط هند با کشورهای حوزه خلیج فارس خللی ایجاد نمی‌کند.

"آنوراگ سریستاوا" سخنگوی وزارت امور خارجه هند در توضیح روابط هند با کشورهای اسلامی گفت: "نارندرا مودی نخست‌وزیر" و "اس جایشانکار" وزیر امور خارجه هند به طور دائم با رهبران کشورهای حوزه خلیج فارس در ارتباط بوده‌اند.

وی مدعی شد که گزارش‌ها مبنی بر رواج اسلام‌هراسی در هند تبلیغاتی هستند که توسط گروه‌های سوم منتشر می‌شوند. «پیام‌های بدون منبع در توییتر نمی‌توانند نشان دهنده روابط باشند.

/انتهای پیام/

ایرنا


برچسب ها: هند خشونت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *