آلمان و یک نابخردی سیاسی
آلمان تلاش دارد با انجام مانورهایی سیاسی موقعیت ضعیف خود را در جهان به عنوان میراث جنگ جهانی دوم ترمیم کند.
حزب الله لبنان یک گروه و جریان سیاسی در این کشور است که دارای شاخه نظامی است؛ همانگونه که شاخه سیاسی حزب الله در لبنان به رسمیت نظامی آن نیز همین گونه است.
حزب الله لبنان توانسته این کشور را از گزند تهدیدات رژیم صهیونیستی در امان نگهدارد و این اتفاق از سوی اکثریت مردم لبنان با فرقههای گوناگون سیاسی و مذهبی از حمایت عمیق برخوردار است.
مردم لبنان بدون در نظر گرفتن گرایشهای سیاسی حزب الله طرفدار این سازمان هستند و «سید حسن نصرالله»، نیز از چهرههای محبوب نه تنها مردم دنیا، بلکه جهان اسلام و جهان عرب است.
آلمان کشوری است که اکنون سعی دارد تا با برخی تحولات و تغییراتی که در ساختار سیاسی و نظامی خود میدهد، خود را در اتحادیه اروپا سرآمد و قدرتمندتر کند.
بر اساس دریافتهایی که از درون آلمان به دست میآید، این کشور سعی دارد تا خود را در جایگاه ابرقدرتی بنشاند.
زیرساختهای اقتصادی آلمان است که توانسته با تقویت زیرساختهای اجتماعی، بهداشتی و درمانی با کرونا مقابله کند و بتواند مردم را در این شرایط حمایت نماید؛ آلمان کشور شکست خورده در جنگ جهانی دوم است و به همین خاطر اجازه ندارد مانند دیگر کشورهای مستقل دنیا ارتش و نیروی مسلح داشته باشد.
این کشور پس از شکست در جنگ جهانی دوم، به یک کشور وابسته و تحت سلطه آمریکا در آمد و حتی پایگاههای نظامی آمریکا در این کشور نشان میدهد که آلمان در زمینه نظامی هیچ اختیار و استقلالی ندارد.
اما دولتمردان آلمانی در اجرای تصمیم خود برای قرار دادن نام حزب الله در فهرست گروههای تروریستی، یک نکته و شرایط بسیار حساس و تأثیر گذار را نادیده گرفته است.
آلمان با اقدام خود علیه حزب الله لبنان، قدرت تأثیرگذاری جهان اسلام را نادیده گرفته است.
علاوه بر آنکه این قدرت را نادیده گرفته، خود را در مقابل مردم مسلمان کشورهای اسلامی به ویژه شیعیان قرار داده که حتی برادران اهل سنت نیز از رشادتهای حزب الله و «سید حسن نصرالله»، به خود افتخار میکنند.
آلمان با این اقدام علیه حزب الله لبنان نه تنها بر حیثیت سیاسی خود ضربه وارد کرد، بلکه استقلال سیاسی خود را نیز زیر سوال برد، هر چند آلمان به خاطر شرایطی که پس از شکست در جنگ جهانی دوم بر این کشور حاکم و تحمیل شد، دارای استقلال سیاسی نبود، اما حاکمان این کشور سالهاست سعی دارند تا خود را از زیر سایه آمریکا بیرون بکشند.
قطعاً تصمیم آلمان علیه حزب الله لبنان به خواسته و اصرار آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام شده است و هر اندازه که مقامات این کشور ادعا کنند تصمیمشان مستقل بوده، غیر قابل باور است.
خرسندی و شادمانی رژیم اسرائیل، آمریکا، سعودیها و حتی برخی دیگر رژیمهای عربی منطقه، از اقدام آلمان علیه حزب الله لبنان، هماهنگی این گروه را که مقابل جبهه مقاومت اسلامی موضع گیری کرده و صف آرایی نمودهاند، نشان میدهد.
دولت آلمان اکنون خود را رو در روی مسلمانان قرار داده و تأثیر تصمیم مقامهای این کشور در دو مرحله کوتاه مدت و بلند مدت بر سیاستهای منطقهای آلمان دیده خواهد شد.
در مرحله نخست، محکومیتهایی است که از سوی بسیاری از کشورهای مسلمان و جریانهای اسلامی در جهان علیه اقدام دولت آلمان آغاز شده و در مرحله دوم که در بلند مدت اتفاق خواهد افتاد، نوع تنظیم روابط و کشورها اسلامی و مردم مسلمان با آلمان است.
قطعاً اقدام «برلین» علیه حزب الله باعث خواهد شد تا شرایط سیاسی میان آلمان و بسیاری از کشورهای مسلمان جهان تحت تأثیر این تصمیم قرار بگیرد و حتی ممکن است عواقب دیگری نیز برای آلمان در پی داشته باشد.
حزب الله لبنان اکنون در جریان مبارزه با تروریستهای تکفیری وهابی در سوریه در صف مقدم قرار دارد و این ویژگی اکنون برای همه جهان به اثبات رسیده و حتی مردم غیر مسلمان جهان نیز نمیتوانند بپذیرند که حزب الله از سوی آلمان یا هر کشور دیگری در فهرست گروههای تروریستی قرار بگیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *