صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای در ماه رمضان

۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲:۰۱
کد خبر: ۶۱۷۲۹۴
در ماه مبارک رمضان، شیوه تغذیه با ماه‌های دیگر تفاوتی چندانی ندارد و فقط برخی نکات ریز و مهم است که روزه داران باید در هنگام وعده‌های غذایی خود به آن‌ها توجه کنند.

- ایسنا نوشت: در ماه مبارک رمضان روزه‌داران باید به نوع وعده‌های غذایی خود توجه داشته باشند؛ به طور مثال در وعده سحر باید غذا‌های کم‌حجم و غنی از مواد مغذی که کم‌نمک، کم‌چرب و کم‌شیرین هستند مصرف کنند و از غذا‌های سرخ‌شده و پرادویه پرهیز کنند.

در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به باید‌ها و نباید‌های وعده‌های غذایی در ماه رمضان، بویژه در شرایط شیوع کرونا، اشاره شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *