صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دبیر: نمی‌توانیم کشتی‌گیر را به حال خود رها کنیم/ اردوی زیاد سم است

۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴:۳۰
کد خبر: ۶۱۷۲۸۰
رئیس فدراسیون کشتی گفت: نمی‌توانیم کشتی‌گیر را به حال خود رها کنیم و برای تک تک نفرات برنامه داریم.

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در نشست خبری خود در خصوص چرخه انتخابی تیم‌های ملی کشتی و انتقاداتی که به این روش می‌شود، اظهارداشت: ۲ ماه قبل از حضورم در انتخابات فدراسیون کشتی اقدام به بررسی و تدوین این چرخه کردیم. کشتی‌گیر باید خودش را به تیم ملی تحمیل کند و سرمربی نباید کشتی‌گیر را انتخاب کند. در همین زمینه هم امتیاز بندی کردیم؛ به عنوان مثال کسی که مدال دارد باید از کدام مرحله وارد شود و سایرین چطور، به همین دلیل اسمش را چرخه گذاشتم.

وی ادامه داد: در دوره گذشته همواره فرایند انتخابی با تبصره و بند همراه بود که به نوعی برای دور زدن قانون استفاده می‌شد. عدم حضور در انتخابی کشتی از سال ۱۹۹۴ باب شد که نمی‌خواهم بگویم چه کسانی هستند. خیلی‌ها انتخابی نمی‌گرفتند، شاید خود من هم قانون را دور می‌زدم نه اینکه انتخابی شرکت نکنم حتما شرکت می‌کردم، اما بر اساس برنامه‌ریزی خودم شرکت می‌کردم.

رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: نمی‌توانیم کشتی‌گیر را به حال خود رها کنیم و برای تک تک نفرات برنامه داریم؛ کشتی‌گیر باید خودش را ثابت کند و همواره در اوج باشد. امسال با توجه به نزدیکی به المپیک مجبور شدیم مسابقات را دیرتر برگزار کنیم و تا حدود ۲ ماه قبل از المپیک نهایی خواهد شد.

دبیر درمورد کاهش تعداد اردو‌ها و زمان آغاز تمرینات ملی‌پوشان گفت: اعتقادی به اردو‌های بلند مدت ندارم. تنها تغذیه تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان روزانه حدود ۳۰۰ میلیون تومان می‌شود. اما اینطور نیست که اردو نگذاریم، اما با اردوی بلندمدت مخالفم. اردوی زیاد سم است و به کشتی‌گیر آسیب می‌زدند. زندگی اردویی مانند زندگی هتلی نیست؛ تماماً استرس و درد است. البته نظر نهایی با کادرفنی است.

رییس فدراسیون کشتی درمورد تعویق المپیک و سودش برای کشتی ایران عنوان کرد: این اتفاق درباره تمام کشور‌ها صادق است ممکن است برای همه در برخی موارد خوب یا بد شده باشد. شاید حتی در کشتی فرنگی برای ما خیلی هم خوب نشده باشد، کشتی‌گیری مانند نجاتی باید یک سال دیگر وزنش را کنترل کند تا بتواند در همین وزن بماند که کار سختی است.

دبیر با بیان اینکه بر اساس طرحی که در نظر داریم برای سال‌های آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم، گفت: فدراسیون کشتی در سال‌ها و ادوار قبل حتی یک برگ هم برنامه برای سال‌های آینده‌اش نداشته است. نمی‌دانیم در چند سال دیگر کجای کشتی دنیا می‌خواهیم باشیم. باید برای تمام مراحل برنامه داشته باشیم. تمام تصمیم‌گیری‌ها به صورت موردی و آزمون و خطا بوده است و منطقی پشت آن نبوده است. به همین دلیل است که چرخه را اعلام نمی‌کنیم، چون در حال نظرسنجی از کارشناسان هستیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرخه انتخابی برای المپیک اجرا خواهد شد یا نه، گفت: حتما اجرا خواهد شد، اما بعد از شنیدن نظرات تمام کارشناسان و مربیان تیم‌های ملی به عنوان نفرات فنی؛ چرخه باید شفاف باشد. هدف ما هم این است تا عدالت رعایت شود. ۱۴ ماه تا المپیک زمان داریم و نمی‌توانیم از حالا کشتی‌گیری را انتخاب شده بدانیم.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد اینکه اگر کشتی‌گیری در انتخابی اول شد، اما نظر سرمربی فرد دیگری بود عنوان کرد: در تاریخ کشتی به غیر از یکی دو نفر که همه چیز برای آن‌ها همیشه مهیا بوده است و نام نمی‌برم، می‌گویند حق ما خورده‌اند. برای همین دنبال شفاف سازی در انتخاب ملی‌پوشان هستیم.
 
وی درخصوص نظرش درباره برگزاری مسابقات کم اهمیتی همچون جام باشگاه‌های جهان گفت: هدف ما این است که کشتی‌گیران از این طریق به درآمد خوبی برسند. فدراسیون کشتی یک ریال هم در این زمینه هزینه‌ای نخواهد کرد. سرمربیان تیم ملی بزرگسالان و مدیر تیم‌های ملی به هیچ عنوان نمی‌توانند در لیگ حضور داشته باشند، زیرا مربیانی که با فدراسیون قرارداد دارند و حقوق می‌گیرند نمی‌توانند در لیگ شرکت کنند چون این اتفاق باعث ایجاد شائبه می‌شود و ممکن است در اردوهای تیم ملی برای جذب کشتی‌گیران دخالت کنند. خود من هم برای حضور چند تیم مطرح رایزنی کرده‌ام و بعد از اینکه حضور آنها قطعی شد نام آنها را اعلام خواهیم کرد. خوشبختانه قول گرفته‌اند در هر دو رشته آزاد و فرنگی شرکت کنند.
 
دبیر درباره تغییرات در هیئت کشتی مازندارن عنوان کرد: فردی را نیاز داریم که مدیر باشد و بتواند امکانات مالی با خودش بیاورد. عالیشان که به عنوان سرپرست معرفی شده است تاکنون یک بار هم ندیده‌ام. نقشی هم در تغییرات که داشته نداشته‌ام. ثمربخش در این سال‌ها یک تنه کشتی مازندارن را جلو برده است و از زحمات او تشکر می‌کنم. باید شاخصه‌های رئیس هیئت کشتی را ارزیابی کنیم. فکر می‌کنم در خوشبینانه‌ترین حالت انتخابات مازندران تیر یا مرداد برگزار شود زیرا شرایط اکنون مهیا نیست.
 
رئیس فدراسیون کشتی درخصوص انتقادات به تغییرات در فدراسیون  اظهار داشت: قرار نیست ۴ سال با کسی که کمکی نمی‌کند همراهی کنیم. یکی دو کمیته دیگر که وقت نمی‌گذارند هم به آنها تذکر داده‌ام. تغییرات حق مدیر است، اما براساس سیاست‌هایی که داریم این موضوع انجام می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *