صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونا در اراضی اشغالی؛ افزایش تلاش برای خودکشی و روند صعودی آمار بیکاری

۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴:۳۴
کد خبر: ۶۱۷۲۶۶
اراضی اشغالی تنها یک هفته دیگر با حرکت سریع به سمت انتخابات چهارم سراسری فاصله دارد و کرونا همچنان اقتصاد رژیم صهیونیستی را رو به اضمحلال می‌برد.
اراضی اشغالی در روز‌ها و هفته‌های اخیر و با نزدیک شدن به پایان فرصت کنست(پارلمان)، برای معرفی مامور تشکیل کابینه با بحران جدی‌تر شیوع «کرونا» مواجه شده است که معضلات اجتماعی متعددی مانند شورش‌های خیابانی و روند رو به افزایش خودکشی را در پی داشته است.

براساس جدیدترین آمار‌ها تاکنون بیش از ۱۶ هزار نفر از ساکنان اراضی اشغالی به بیماری کرونا مبتلا شده اند؛ همچنین ۲۲۷ نفر نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست داده‎اند.

این آمار در حالی در سیر صعودی خود قرار دارد که همزمان خبرهایی از افزایش تلاش برای خودکشی در محل قرنطینه مبتلایان به کرونا در اراضی اشغالی منتشر می‌شود.

به گزارش «جروزالم پست»، شرایط نامطلوب محل قرنطینه بیماران کرونایی در اراضی اشغالی که عمدتا افراد مسن هستند، منجر به آشفتگی شدید روانی این افراد و در نتیجه افزایش بی سابقه تلاش برای خودکشی شده است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، گزارش داده «افراد حاضر در این مراکز می‌گویند به دلیل ممنوعیت ترک اتاق، حس زندانی بودن دارند و این امر سبب اضطراب شدید روانی آنها می‌شود.»

منتقدان به شرایط این مراکز قرنطینه، خواهان تغییر محل آنها شده‎اند.
همزمان رژیم صهیونیستی با بحران سوق یافتن به سوی انتخابات سراسری چهارم نیز مواجه است.
 
پنجشنبه پیش رو، روز سرنوشت سازی برای رژیم صهیونیستی خواهد بود که پس از ۱۸ ماه فقدان کابینه دائم، از سر گذراندن ۳ انتخابات سراسری، مواجهه با شیوع کرونا و البته آغاز دادگاه رسیدگی به مفاسد اقتصادی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کنست باید در مورد کابینه ائتلافی او و «بنی گانتز»، رییس پیشین ستاد مشترک ارتش این رژیم، تصمیم گیری کند.

این در حالی است که تاکنون ۸ دادخواست علیه بند الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی در توافق گانتز و نتانیاهو مطرح شده است که روز‌های یکشنبه و دوشنبه هفته جاری در دادگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛ چالشی بزرگ برای توافق کابینه که تا حد زیادی سرنوشت رای اعتماد روز پنجشنبه کنست را نیز مشخص خواهد کرد.

بیماری کرونا که تاکنون ۲۵ درصد جمعیت اراضی اشغالی را به جرگه بیکاران وارد کرده و تا پایان سال ۲۵ هزار شغل را تا پایان سال تعطیل خواهد کرد، ناآرامی‌های گسترده اجتماعی را در پی داشته است.

برخی از کارشناسان تاثیر کرونا بر اقتصاد رژیم صهیونیستی را با جنگ «کیپور» در سال ۱۹۷۳ مقایسه می‌کنند؛ واقعه‌ای که سبب شد تا اقتصاد این رژیم یک دهه برای ترمیم اقتصاد خود تلاش کند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *