پرسپولیس گرفتار جنگ قدرت مدیران
مهدی رسولپناه، مهرداد هاشمی و علی رغبتی اعضای هیئت مدیرهای هستند که مدتهاست با یکدیگر، همسو نیستند. رسولپناه که ریاست هیئت مدیره را هم با خود یدک میکشد مدتی است که تکرو شده و خیلی با هاشمی و رغبتی هماهنگ نیست. این را میشود از اتفاقات یکی، دو هفته اخیر باشگاه پرسپولیس متوجه شد.
در حالی که هفته گذشته باشگاه پرسپولیس خواستار فسخ قرارداد با کارگزار اسپانسری خود بود، اما رسولپناه این تصمیم را وتو کرد! تصمیمی که از هیئت مدیره ۳ نفره بیرون آمده بود. رفت و آمدهای رسولپناه با اعضای شرکت پیشکسوتان هم کلی حاشیه ایجاد کرد.
در طرف مقابل مهرداد هاشمی که پیش از این، از او به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس نام برده میشد هم داستانهای خاص خودش را دارد. شنیده شده بود که هاشمی دنبال عقد قرارداد با یک کارگزار اسپانسری جدید بوده، اما این تصمیم با مخالفت رسولپناه روبرو شد.
رغبتی، اما عضو ساکت و در سایه هیئت مدیره است و در این مدت کمتر وارد دعواهای مدیریتی شده. شنیده شده رغبتی دوست دارد ریاست یکی از فدراسیونهای المپیکی را به عهده بگیرد و به خاطر همین خیلی وارد این جنگ قدرت نمیشود.
با این شرایط به نظر میرسد وسط این جنگ قدرت، تنها چیزی که برای مدیران رده بالای باشگاه مهم نیست، پرسپولیس و منافع آن است. نبود مدیرعامل و البته ۲ عضو دیگر هیئت مدیره باعث شده تا مشکلات بیشتر و بیشتر شود. عملا تصمیمات در باشگاه پرسپولیس به صورت تک نفره گرفته میشود و خبری از تصمیمگیری هیئت مدیرهای نیست.
همه اینها در شرایطی است که باشگاه پرسپولیس با شکایتهای داخلی و خارجی متعددی روبرو است که باید به آنها رسیدگی شود، شکایاتی که برای رفع و رجوع شدن آنها بیش از ۳۰ میلیارد پول لازم است. حالا حساب کنید در این وضعیت پولی هم در حساب باشگاه نباشد و البته کسی هم به فکر درآمدزایی نباشد.
واقعیت این است که حال پرسپولیس خوب نیست، مشکلات مدیریتی که از اواخر فصل پیش شروع شد کمر این باشگاه را شکسته و از سوی وزارت ورزش هم هیچ تحرکی برای انتخاب مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره انجام نمیشود. در این بین فقط مدیران میانی باشگاه هستند که مشغول رتق و فتق امور هستند و مدیران رده بالای باشگاه و البته وزیر ورزش حواسشان به این باشگاه بزرگ و هواداران میلیونیاش نیست.