صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرين خبرها از وضعيت عرصه نمايش در ايام كرونايى/مهمترين خصيصه شهيد مطهرى چه بود؟

۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۷۱۸۰
دوازدهمین روز از اردیبهشت ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به بلاتکلیفی آثار تعطیل شده تئاتر بعد از سه ماه اشاره کرد.

- دوازدهمین روز از اردیبهشت ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به بلاتکلیفی آثار تعطیل شده تئاتر بعد از سه ماه اشاره کرد.

بلاتکلیفی آثار تعطیل شده تئاتر بعد از سه ماه

 عرصه تئاتر از اوایل اسفند ماه سال گذشته تعطیلی طولانی مدتی را پشت سر گذاشته است، تعطیلاتی که بسیاری آثار در حال اجرا و یا در شرف اجرا را با ضررهای هنفگت مالی روبرو کرده و از سویی تماشاخانه های خصوصی را به مرز ورشکستگی رسانده است.

عرصه تئاتر از اوایل اسفند ماه سال گذشته تعطیلی طولانی مدتی را پشت سر گذاشته است، تعطیلاتی که بسیاری آثار در حال اجرا و یا در شرف اجرا را با ضررهای هنفگت مالی روبرو کرده و از سویی تماشاخانه های خصوصی را به مرز ورشکستگی رسانده است. 

حال صحبت‌هایی احتمالی از بازگشایی اماکن فرهنگی پس از عید فطر شنیده می‌شود، اما نکته مهم آنجاست که هنوز مراجع اصلی عرصه هنرهای نمایشی برنامه ریزی منسجمی را برای چگونگی بازگشایی تماشاخانه‌ها اعلام نکرده اند. 

بسیاری از تماشاخانه های دولتی و خصوصی تعداد بسیار زیادی نمایش را در حین اجرا داشته اند، برخی آثار هم قرار بود فروردین و اردیبهشت امسال اجرا شوند، اما هنوز مشخص نیست این تاخیر سه ماه چگونه جبران می‌شود، تماشاخانه سنگلج به عنوان یکی از تماشاخانه‌های قدیمی نیز همچنان درگیر این مشکلات است. این تماشاخانه آثاری را روی صحنه داشت که احتمال بعد از بازگشایی از سر گرفته می‌شوند

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

شوق هدایتگری مهمترین خصیصه اخلاقی «شهید مطهری» است

رییس امور مساجد منطقه شمیرانات گفت: شهید مطهری ویژگی‌های مختلفی داشتند که یکی از آن‌ها احساس تکلیف جهت هدایتگری همراه با شوق در تمامی عرصه‌ها بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین احمد بصیری در گفت‌وگو با ، پیرامون فرارسیدن روز معلم گفت: به شخصه روز معلم را به تمامی معلمان متعهد و دلسوز کشور اسلامی خود تبریک می‌گویم، در رابطه با بحث معلم باید به این نکته اشاره کرد که خداوند نخستین صفتی را که در آیات قرآن کریم مطرح می‌کند، صفت معلمی برای خودش است.

وی ادامه داد: خداوند در تعدادی از آیه‌های شریف قرآن خود را به عنوان معلم معرفی می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین بصیری تصریح کرد: لازم است تفاوت معلم و مدرس را بدانیم که در این راستا باید به این موضوع اشاره کرد که مدرس به طور صرف در حوزه انتقال مفاهیم نظری ورود پیدا می‌کند و پشت این فعالیت، شوق، انگیزه و محبت برای انتقال مفاهیم وجود ندارد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی ادامه داد: معلم در عین انتقال مفاهیم به دانش‌آموزان، به این فعالیت صرفاً به عنوان رفع تکلیف نگاه نمی‌کند بلکه نگاه او از شوق و محبت آمیخته است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

صفات بارز یاران واقعی «امام زمان (عج)» را بشناسید

 کارشناس علوم قرآنی گفت: ویژگی‌های یاران امام دوازدهم به این معنا نیست که فقط پاکان و مخلصان می‌توانند امام زمان (عج) را دوست داشته باشند یا عاشق امام زمان (عج) هستند، بلکه آن‌ها نیز می‌توانند امام زمان (عج) را دوست داشته باشند.

محمدرضا محسنی در گفت‌وگو با  ، پیرامون غصه دار شدن شیعیان در عصر روزهای جمعه گفت: اصلی‌ترین دلیلی که باعث می‌شود شیعیان در روز‌های جمعه غصه‌دار شوند، این است که آن‌ها یک نوع ارتباط معنوی با امام زمان (عج) دارند.

وی ادامه داد: درحقیقت ارتباط معنوی شیعیان با امام زمان (عج) باعث می‌شود که در غروب روز‌های جمعه یک غم درونی وجود انسان را فرا بگیرد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای آشنایی با بر سختی‌های دوران غیبت «حضرت مهدی(عج)» اینجا کلیک کنید

این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: پس از اینکه امام زمان (عج) ظهور کنند، یاران اصلی ایشان ارکان اصلی سپاهشان را تشکیل می‌دهند و اگر تعداد یاران کامل شود، امام دوازدهم ظهور می‌کنند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

فواید و فضایل دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان

 کارشناس علوم قرآنی گفت: لغزش به معنای دوری از خدا است پس باید بکوشیم و تمرین کنیم تا اصول درست زندگی انسانی و راه سعادت را پیشه و اندیشه ذهن خود کنیم.

سلمان حسین زاده در گفت‌وگو با میزان پیرامون مضمون دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان گفت: دعای روزهفتم ماه مبارک رمضان بدین شرح است: «اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ وقیامِهِ وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین، خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان»، بنده در این دعا برای روزه گرفتن از پروردگار یاری و مسئلت جسته است و این نشان می‌دهد اگر خدا نخواهد هیچ اتفاقی روی نمی‌دهد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

وی به قیام و روزه داری که در دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان بیان شده اشاره و ابراز کرد: در دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان بندگان از خداوند می‌خواهند تا آنان را در روزه‌داری موفق بدارد، زیرا این عمل بسیار ارزشمند است و از سوی دیگر در این دعا به مومنان پیرامون اقامه نماز شب نیز تاکیداتی شده که در کلمه اقامه مطرح شده است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *