صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تسریع در روند نوسازی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برقی درون شهری

۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳:۰۱
کد خبر: ۶۱۶۸۷۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه این وزارتخانه برای نوسازی ۱۹ هزار دستگاه اتوبوس گازی و برقی درون شهری در سال جهش تولید، گفت: از این تعداد ۲ هزار دستگاه شامل اتوبوس‌های برقی دورن شهری است که باید در ساخت و تحویل آن‌ها تسریع شود.

ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت صمت، رضا رحمانی با اشاره به برنامه وزارتخانه صمت برای نوسازی ۱۹ هزار دستگاه اتوبوس گازی و برقی درون شهری در سال جهش تولید، اظهار کرد: از این تعداد ۲ هزار دستگاه شامل اتوبوس‌های برقی دورن شهری است که باید در ساخت و تحویل آن‌ها تسریع شود.

وزیر صمت تصریح کرد: با توجه به ضرورت نوسازی و افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی کشور به خصوص در کلانشهر‌ها برای اجرای بهتر طرح فاصله گذاری اجتماعی آن هم بعد از شیوع کرونا، تحقق اهداف کمی و کیفی طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل تجاری کشور یک اولویت اصلی به شمار می‌آید.

وی با اشاره به تاکیدات رییس جمهور در خصوص طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل تجاری کشور و پیگیری‌های ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد این طرح، گفت: با اجرای این طرح، آلودگی هوا و مصرف سوخت در سطح کشور کاهش یافته و اشتغال‌زایی و امنیت جاده‌ای برون‌شهری و درون‌شهری افزایش می‌یابد و همچنین روی افزایش صادرات انرژی و بهبود شاخص‌های زیست محیطی تاثیرگذار خواهد بود.

وی اضافه کرد: با توجه به مصوبه شورای اقتصاد در خرداد ماه سال گذشته، این طرح شامل ناوگان فرسوده به تعداد ۱۷۶ هزار و ۵۵۰ دستگاه است که باید در طول سه سال اجرایی می‌شده و از این تعداد ۲۸ هزار دستگاه اتوبوس شهری و بیرون شهری در این طرح دیده شده است.

رحمانی تصریح کرد: در طرح خروج خودرو‌های فرسوده تجاری، نوسازی ناوگان شامل اتوبوس گازسوز شهری، اتوبوس بین شهری کامیون، کامیونت و مینی بوس است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طبق محاسبات انجام شده و با تکمیل طرح نوسازی بیش از ۱۷۶ هزار دستگاه ناوگان فرسوده، در مصرف بالغ بر ۲۵ هزار و ۴۰۰ میلیون لیتر سوخت در کشور طی هفت سال، صرفه جویی اتفاق خواهد افتاد.

رحمانی افزود: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان مسئول این طرح در وزارت صنعت، معدن و تجارت، اقدامات مقتضی را پیگیری و در این خصوص با چندین دستگاه و سازمان مرتبط همکاری دارد.

وی اعلام کرد: یکی از مهمترین الزامات در تحقق اهداف این برنامه همکاری بانک‌ها با خودروسازان در تامین ضمانت نامه‌های بانکی مورد درخواست است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد و همچنین همکاری و مساعدت بیش از پیش بانک مرکزی و صندوق توسعه از الزامات اجتناب ناپذیر این طرح ملی می‌باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *