صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جوادی: زمانی‌ هم که ما کشتی می‌گرفتیم انتخابی برگزار می‌شد

۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹:۴۷
کد خبر: ۶۱۶۳۱۱
پیشکسوت کشتی آزاد گفت: زمانی‌ هم که ما کشتی می‌گرفتیم حتی برای حضور در تورنمنت‌ها هم رقابت انتخابی برگزار می‌شد.

ابراهیم جوادی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص فرآیند انتخاب ملی‌پوشان کشتی، اظهار داشت: کشتی‌گیرانی که می‌خواهند به دوبنده تیم‌ملی برسند، حتما باید از فیلتر انتخابی عبور کنند. زمانی‌ هم که ما کشتی می‌گرفتیم حتی برای حضور در تورنمنت‌ها هم رقابت انتخابی برگزار می‌شد و این‌طور نبود که کسی را بدون عبور از فیلتر انتخابی و صرفا به خاطر مدال‌ها و عناوینی که کسب کرده است، به مسابقه‌ای اعزام کنند.

وی ادامه داد: علی‌رغم اینکه ۳ دوره متوالی عنوان نخست جهان را به دست آورده بودم، اما برای حضور در المپیک ۱۹۷۲ مونیخ با ۳ نفر از رقبای داخلی مبارزه کردم و پس از برتری مقابل آن‌ها توانستم دوبنده تیم‌ملی را به دست بیاورم. آن سال با مصدومیت مواجه شدم و حضور در مسابقات انتخابی حتی می‌توانست به ضرر من تمام شود، اما کادرفنی اعلام کرد که مدال‌هایی که در سال‌های قبل به دست آورده‌ام، مربوط به گذشته است و آمادگی حال حاضرم مهم است و هر کسی که داعیه پوشیدن دوبنده تیم‌ملی را دارد حتما باید در رقابت‌های انتخابی حضور پیدا کند.

دارنده چهار مدال طلای جهان افزود: بهترین روش برای انتخاب ملی‌پوشان این است که ابتدا همه مدعیان در رقابت‌های انتخابی تیم‌ملی به میدان بروند و اگر کشتی‌گیران عنوان‌دار توانستند عنوان نخست را به دست بیاورند که طبیعتا صاحب دوبنده تیم‌ملی خواهند شد، اما اگر در برخی اوزان که یک کشتی‌گیر عنوان‌دار مقابل یک کشتی‌گیر کم نام و نشان قافیه را می‌بازد، منطقی نیست که به راحتی از کنار نام کشتی‌گیر عنوان‌دار بگذریم و میدان را در اختیار یک کشتی‌گیر کم تجربه قرار دهیم. در این شرایط بهتر است دو کشتی‌گیر در یک یا چند تورنمنت برون‌مرزی محک خورده و کشتی‌گیری که نتیجه بهتری در مبارزه با کشتی‌گیران مطرح خارجی به دست می‌آورد را انتخاب کنیم.

وی تصریح کرد: عدم برگزاری رقابت‌های انتخابی موجب می‌شود که کشتی‌گیران جوان و آینده‌دار انگیزه خود را برای ادامه مسیر از دست بدهند که همین موضوع باعث می‌شود که کشتی با عدم پشوانه‌سازی مواجه شود. از طرفی اگر کشتی‌گیران عنوان‌دار هم خیالشان بابت ملی‌پوش بودن راحت باشد، طبیعتا مانند همیشه تلاش نخواهند کرد و این موضوع باعث می‌شود که در رقابت‌های جهانی و المپیک نتیجه لازم را از جانب این کشتی‌گیران به دست نیاوریم.

دارنده مدال برنز المپیک ۱۹۷۲ مونیخ در پایان خاطرنشان کرد: چندی پیش خانه کشتی عبداله موحد به نام یک شهید والامقام تغییر نام پیدا کرد. دلیل این موضوع را از حمید سوریان، نایب رییس فدراسیون جویا شدم که او گفت قرار است جام معتبری را به اسم عبداله موحد نام‌گذاری کنند. ای کاش ابتدا جامی در حد و اندازه نام عبداله موحد پایه‌گذاری می‌شد و پس از آن نامش را از روی خانه کشتی برمی‌داشتند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *