صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نباید برای وزیر خارجه صهیونیست فرانسه فرش قرمز پهن کرد

۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۰:۰۳
کد خبر: ۶۱۶۱۴
خبرگزاری میزان: رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با بیان اینکه ائمه جمعه معتقدند آنهایی که در زمان تحریم بیشترین فشار را به ایران آوردند باید در صف آخر قرار بگیرد نه اینکه برای آنان فرش قرمز پهن کنند، گفت: حالا عده‌ای هنوز توافق مشخص نیست علاقه دارند مک‌دولاند آمریکایی بیاید در ایران و شعبه باز کند.
به گزارش گروه سیاسی ، حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازعباید سیاسی جمعه تهران اظهارکرد: ما می‌گوییم آمریکا دشمن شماره یک مستضعفان است حالا عده‌ای هنوز توافق مشخص نیست علاقه دارند مک‌دولاند آمریکایی بیاید در ایران و شعبه باز کند.

وی افزود: ما می‌گوییم این وزیرخارجه صهیونیست فرانسه که بیشترین اذیت را به تیم دیپلماسی ما صورت داد حالا می‌خواهد به ایران بیاید چرا فرش قرمز پیش رویش باز کنیم؟ ما طرفدار شاخ و شانه کشیدن با دنیا نیستیم که عده‌ای مدام ما را محکوم به این امر می‌کنند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه خاطرنشان کرد: حرف ما به آقایان مسئول این است که ائمه جمعه معتقدند آنهایی که در زمان تحریم بیشترین فشار را به ایران آوردند باید در صف آخر قرار بگیرد نه اینکه برای آنان فرش قرمز پهن کنند.

وی با تأکید بر اینکه نمازجمعه مربوط به نظام است و به هیچ حزب، گروه و دسته‌ای وابستگی ندارد، گفت: در مدیریت 15 ساله‌ام در شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه هیچگاه اجازه نداده‌ام از تریبون نمازجمعه و از این جایگاه مقدس کار جناحی و حزبی صورت بگیرد.

تقوی با بیان اینکه اصولاً مسائل ملی را نمی‌توان در مسائل یک حزب گنجاند به اقدام جامع برنامه مشترک ایران و 1+5 اشاره و خاطرنشان کرد: در مورد همین مسئله هسته‌ای آیا یک حزب خاص می‌تواند بگوید این دستاورد حزب ما است؟ خیر این یک مسئله ملی است.

به گفته وی از تریبون نمازجمعه مواضع نظام مطرح شده و البته برخی‌ها با این مواضع موافق نبوده‌اند و مدام گفته‌اند این تریبون حزبی است که البته ما مسائل و مطالب را در این سطح می‌بینیم و مطرح می‌کنیم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه تصریح کرد: ما در نمازجمعه از دولت‌ها به تبعیت رهبری حمایت کردیم و الآن هم همینگونه است. از دولت فعلی هم حمایت می‌کنیم هر مسئولی که مخلصانه خدمت می‌کند دستش را به گرمی می‌فشاریم اما تریبیون نمازجمعه نقد منصفانه و تذکر هم دارد.

تقوی با بیان اینکه اسنادی داریم که برخی مسئولان تحمل نصیحت امام جمعه را ندارند، گفت: یکی از اسناد این است که امام جمعه‌ای ماشین در اختیار نداشته و با وسیله یک مقام مسئول به محل اقامه نمازجمعه رفته و در خطبه‌های خود از فلان عمل صورت گرفته انتقاد کرده است اما آن مسئول بلافاصله در صف پمپ بنزین ماشین را از زیر پای این ائمه جمعه کشیده است.

وی تأکید کرد: هیچگاه از تریبون نمازجمعه به نفع یک فرد یا یک حزب تبلیغی صورت نگرفته است. ما حاضریم اگر کسی چنین ادعایی را دارد پیگیری کنیم. اما قطعاً چنین چیزی اتفاق نیفتاده است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، ادامه داد: البته مواضعی که ائمه جمعه می‌گیرند خوشایند برخی احزاب و گروه‌ها نیست، مثلاً وقتی از فتنه سخن رانده می‌شود عده‌ای از فتنه‌گران ناراحت می‌شوند.

تقوی با ذکر این مطلب که فتنه خط قرمز نظام است، گفت: حرف ما این است که فتنه‌انگیز حق ندارد میراث‌دار پست‌های نظامی شود که پایه‌های آن بر خون موج‌دار شهدا استوار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به بی‌توجهی برخی از ارگان‌ها و سازمان‌ها در امر مصلی‌سازی انتقاد و تصریح کرد: ما امروز در 830 شهر نمازجمعه اقامه می‌کنیم اما در دوسوم این شهرها مشکل مکان برای اقامه نمازجمعه داریم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه ادامه داد: در ساخت مصلی برای نمازجمعه واقعاً مخارج بالاست از مجلس و دولت درخواست می‌کنیم امکاناتی را اختصاص دهد تا بتوانیم مکانی در شأن متدینین آماده کنیم با اختصاص 10 یا 20 میلیارد نمی‌شود در 400 شهر مصلی ساخت.

به اعتقاد تقوی با بودجه‌های قطره‌چکانی مشکل مکان برای اقامه نمازجمعه حل نمی‌شود، گفت: ما چند سال پیش نهضت مصلی‌سازی به راه انداختیم و در بیش از 200 شهر به ساخت مصلی مشغول شدیم البته در این امر همه کمک کردند و زمین در اختیار ما قرار گرفت، امروز نیز از دولت فعلی می‌خواهیم به امر مصلی توجه‌ای جدی داشته باشند.

وی در ادامه اظهارات خود به شخصیت آیت‌الله طالقانی اشاره و خاطرنشان کرد: در پنجم مرداد سال 1358 اولین نمازجمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت شخصی که امام امت به وی لقب ابوذر زمان داد یعنی آیت‌الله طالقانی اقامه شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، افزود: آیت‌الله طالقانی اندیشه‌های امام(ره) را تبیین کرد در میدان مبارزه با شجاعتی بی‌نظیر فریاد کشید و به عنوان بازویی قدرتمند به رهبر کبیر انقلاب مجاهدت خود را با سرافرازی تا پیروزی انقلاب به نهایت رساند و بعد از آن در خدمت رهبری و انقلاب بود.

تقوی با بیان اینکه بسیاری از منحرفین و منافقین قصد داشتند از شخصیت آیت‌الله طالقانی سوءاستفاده کنند، گفت: منافقین می‌خواستند آیت‌الله طالقانی را روبروی امام راحل قرار دهند و در اطلاعیه و شعارهایشان به این موضوع دامن می‌زدند مثلاً‌ می‌گفتند یک رهبر امام و یک رهبر آیت‌الله طالقانی این شگرد منافقین بود که رهبری را تجزیه کنند و پس از این تجزیه انقلاب را تضعیف و اهداف شومشان را محقق سازند.

وی ادامه داد: آیت‌الله طالقانی با شجاعت و صراحت دست رد به این جبهه نفاق زد و بر رهبری امام تأکید کرد و ملت ما نیز هوشمندانه با این جریانات برخورد کرد.

«شعارهای انقلاب نیز همچون آیه‌های قرآن که شأن نزولی دارد این شعارها نیز شأن صدوری دارد،‌ این شعار که حزب فقط حزب‌الله رهبر فقط روح‌الله در پاسخ به همین حرکت تفرقه‌ آمیز منافقین در قرار دادن آیت‌الله طالقانی در جایگاه امام راحل بود.»

تقوی با تأکید بر اینکه ما امروز بر ولایت فقیه به شدت تأکید داریم، گفت: ما اجازه نخواهیم داد کسی به حریم مقدس ولایت نزدیک شود و به شکلی آن را تضعیف کند چرا که تضعیف رهبری تضعیف امنیت، اقتدار ملی و پای گذاشتن بر خون شهدا است بنابراین رهبری در نظام جمهوری اسلامی محور بوده و است.

وی به اولین دوره مجلس خبرگان رهبری اشاره و اظهار کرد:‌در خبرگان رهبری دور اول قانون اساسی بر شورایی بودن رهبری هم تأکید کرده بود و بر اساس استدلال‌هایی و احتیاط‌هایی در اصلاح و بازبینی قانون اساسی به این نتیجه رسیدند که رهبری باید متمرکز باشد چرا که مشکلات زیادی برای انقلاب و مردم به وجود خواهد آمد.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با تاکید بر اینکه وادادگی خلاف اصول انقلاب است گفت: وزیر اقتصاد و معاون صدر اعظام آلمان حق ندارد به مسئولان ما بگوید که باید با رژیم صهیونیستی رابطه برقرار کنید و شرط بگذارد.

وی با اشاره به ضرورت پاسخگویی با قدرت مسئولان به این گونه شرط گذاری‌ها اظهارداشت: مسئولان فرانسه، کانادا و آمریکا حق ندارند جلوتر از دیگران وارد کشور شده و برای ما شرط بگذارند و ائمه جمعه کشور درباره این موضوعات سخن می‌گویند. آیا این اظهارنظرها جناحی است؟

تقوی اظهار نظر ائمه جمعه کشور درباره استکبار ستیزی نظام را مواضع نظام خواند و گفت: نماز جمعه راهنمایی کرده و در خدمت مسئولان نظام است.

وی با یادآوری تبعیت ائمه جمعه کشور به تبعیت از مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: البته ما به موازات این حمایت نقد منصفانه هم می‌کنیم.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت: در همین مذاکرات هسته‌ای چقدر ائمه جمعه سراسر کشور دیپلمات‌های ما را مورد حمایت قرار داده و برای آن‌ها دعا کرده‌اند.

حجت الاسلام تقوی از توصیه شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور به امامان جمعه جهت دعا برای تیم مذاکره کننده هسته‌ای در تریبون‌های نماز جمعه سخن گفت و اضافه کرد: ائمه جمعه از باب خیرخواهی هر جا مشکلی را نیز مشاهده کنند به نقد آن می‌پردازند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *