پشت پرده افزایش قیمت ورقهای فولادی/ گرانی ۳۵۰۰ تومانی در هر کیلوگرم
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن افزود: قیمتها در بازار تقریبا در ثبات قرار دارد و نوسان زیادی نداشته است و با توجه به شرایط و حجم مصرف، نباید تورم و افزایش قیمتی داشته باشیم مگر اینکه فولاد تحت تاثیر سایر بازارها قرار بگیرد.
وی گفت: البته قیمت ورق فولادی کمی افزایش یافت که علت آن هم واحدهای تولیدی هستند که توزیع را به صورت قطره چکانی انجام میدهند.
رستگار بیان کرد: قیمت واقعی هر کیلوگرم ورق فولادی ۶ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۷ هزار تومان است، اما کارخانهها آن را با قیمت ۹ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۱۰ هزار تومان در بازار توزیع میکنند و علت اختلاف قیمت ۳ هزار تومان تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومانی برای بازار مشخص نیست.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن با بیان اینکه واحدهای تولیدی قیمت را بالا نگه داشتهاند، ادامه داد: این در حالی است که این ورقها تولید داخل هستند و کارخانههای تولید کننده یا دولتی یا نیمه دولتی هستند و کارخانههای کوچک توان رقابت با این واحدها را ندارند.
وی با بیان اینکه به کشف قیمتی که برای ورق فولادی صورت میگیرد معترض هستیم، تصریح کرد: حتی بارها به اتاق اصناف نیز اعلام کردیم چرا از اصناف نمایندهای در زمان کشف قیمت حضور ندارد.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن درباره تاثیر کرونا بر بازار آهن گفت: از اسفند ماه تا فروردین ماه که اوج شیوع کرونا بود ضرر و زیان به اعضای صنف وارد شد که باید درباره موضوعات مالیاتی تجدیدنطرهایی صورت بگیرد.
وی بیان کرد: همه جای دنیا مرسوم است که مودیان مالیاتی در چنین زمانهایی از سوی دولت حمایت میشوند تا بتوانند ادامه فعالیت بدهند.
رستگار تاکید کرد: بسیاری از کسبه در اسفندماه هزینههای زیادی مانند حقوق، عیدی و پاداش داشتند همچنین در فروردین ماه نیز حقوق پرسنل را پرداخت کردند در حالی که درآمدی نداشتند و اگر این وضعیت ادامه یابد و تکرار شود واحدها ناچار به تعدیل خواهند شوند.