برای سحر و افطار چه غذاهایی بخوریم؟
آشپز و مجری برنامه «بهونه» گفت: در ایام روزه داری بهتر است از غذاهای سبک استفاده کرد و تامین ویتامینهای بدن را فراموش نکرد.
سامان گلریز در گفتوگو با میزان گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، باید دقت کرد میزان قند و نمک مصرفی، در سحر و افطار بالا نرود، زیرا ممکن است بیماریهایی مانند دیابت یا فشارخون ایجاد کند.
وی افزود: در این ایام، باید به میزان کافی ویتامین به بدن روزه داران برسد. برای تامین ویتامینهای بدن، مصرف هویج، کلم، کرفس و انواع میوهها توصیه میشود.
این آشپز ادامه داد: مصرف برنج، نان و ماکارانی سبوس دار در این ایام بسیار مناسب است، زیرا دیرتر هضم شده و احساس گرسنگی را به تاخیر میاندازند. همچنین مصرف کربوهیدارت ضروری است.
وی اظهار کرد: در این ایام، مصرف سبزیجات باید بیشتر شود. همچنین در مصرف پروتئینهای حیوانی دقت لازم راه به خرج داد.
گلریز افزود: برای سحری و افطار بهتر است از غذای سنگین مانند برنج و خورشت و غذای سبک مانند نان و پنیر و انواع آشها به صورت تنوعی استفاده کرد.
گلریز درباره غذاهایی که میتوان در سحری استفاده کرد؛ گفت: فرنی و شیربرنج گزینههای مناسبی برای سحری هستند و این تصور که اگر غذای سنگین بخوریم، دیرتر گرسنه میشویم اشتباه است.
وی با اشاره به افطار ادامه داد: باید دقت کرد در افطاری از مصرف زیاد شیرینی ها جلوگیری شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *