تاثیر کرونا بر مشاغل جهان؛ از دست رفتن میلیونها شغل در آمریکا و اروپا
تقریبا تمامی بخشهای زندگی تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته اند، اما اقتصاد جهان و بازار کار از جمله بخشهایی هستند که تاثیر بسیاری از این موضوع پذیرفته اند.
کشورها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اقدام به بستن مرزها و تعطیلی سفرها کردند و در نتیجه بخش گردشگری و مسافرت در سطح جهان با خسارتهای قابل ملاحظهای مواجه شده است.
بر اساس گزارش انجمن جهانی گردشگری و مسافرت، از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون، از میان رفتن مشاغل در بخش صنعت گردشگری و مسافرت، ۳۰ درصد کاهش داشته است.
اطلاعات منتشر شده از سوی این نشان میدهد که در این صنعت ۱۰.۸ میلیون شغل بر اثر شیوع ویروس کرونا ار میان رفته است.
این در حالی است که پیش از این کارشناسان و متخصصان، از میان رفتن ۷۵ میلیون شغل در این صنعت را پیش بینی کرده بودند.
از میان رفتن مشاغل در این بخش بالاتر از سطح انتظارات بوده و در طول ۴ هفته اخیر، ۳۰ درصد افزایش داشته است.
انجمن جهانی گردشگری و مسافرت در این باره میگوید «تاثیر فاجعه بار ویروس کرونا منجر به از میان رفتن روزانه یک میلیون شغل در این بخش شده است.»
بیشتر بخوانید:
- بلای کرونا بر سر اقتصاد آمریکا؛ رکورد بیکاری شکسته شد
- احتمال بیکاری ۱۹۵ میلیون نفر طی ماه های آینده
آمار این انجمن نشان میدهد که از مجموع ۱۰۰ میلیون شغلی که بر اثر شیوع کرونا در جهان از میان رفته اند، ۶۳.۴ میلیون مورد مربوط به آسیا، ۱۴.۱ میلیون مربوط به آمریکا و ۱۳ میلیون نیز مربوط به اروپاست.
پیش از این برآورد شده بود که خسارت مالی بخش گردشگری و مسافرت، ضرر ۲.۱ تریلیون دلاری را برای اقتصاد جهان در پی خواهد داشت، اما اکنون پیش بینی میشود که این رقم ۲.۷ تریلیون دلار خواهد بود.
اما تاثیر کرونا بر مشاغل تنها مربوط به بخش گردشگری و مسافرت نبوده و بسیاری از بخشها از جمله صنایع و کشاورزی نیز مشاغل بسیاری را از دست داده اند.
در همین حال پایگاه «بیزنس اینسایدر» مینویسد که تنها در آمریکا ۸ میلیون نفر از کارکنان رستورانها در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا شغل خود را از دست داده اند.
بر اساس برآوردهای صورت گرفته تا پایان سال ۲۰۲۰، خسارت مالی وارد شده به رستورانهای آمریکا بر اثر شیوع ویروس کرونا، ۲۴۰ میلیارد دلار خواهد بود.