صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توصیه‌هایی برای افطاری دادن به نیازمندان با وجود شیوع کرونا

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۵۵۵۹
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه‌هایی را برای افطاری دادن به نیازمندان در ماه رمضان با وجود شیوع کرونا پیشنهاد کرد.

محمدتقی نجفی در گفت‌وگو با میزان به بیان توصیه‌هایی برای افطاری دادن به نیازمندان با وجود شیوع کرونا پرداخت و گفت: افراد مومن کاملا در هنگام پخش صدقات و فطریه‌ها، فاصله گذاری فیزیکی را رعایت کنند تا در ابتلا به این بیماری جلوگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه توصیه پزشکان بر توزیع صدقات به صورت مجازی است، خاطرنشان کرد: در پخش افطاری‌ها از بسته‌های آماده شده غذا استفاده شود؛ که این امر حتما زیر نظر مراکز نظارتی کشوری تمامی مراحل تولید، بسته بندی و ذخیره و توزیع آن قواعد فاصله گذاری فیزیکی رعایت شود.

این پزشک فوق تخصص در  بیماریهای کلیوی و فشار خون با اشاره به تفاوت اجرایی برنامه‌های ماه رمضان امسال با سنوات گذشته خاطرنشان کرد: این نکته مهمی است که به افراد مومن و معتقد اطمینان داده شود که با رعایت فاصله بهداشتی هنوز می‌توانند عبادات و کمک‌های خود را انجام دهند.

وی همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی در ماه مبارک رمضان تصریح کرد: در این شرایط تشویق به استفاده از پلتفورم‌های دیجیتال در روابط اجتماعی به شدت توصیه می‌شود به ویژه در مورد سالمندان، مثلا با پیام‌های امید بخش و اطمینان بخش می‌توان امید را در آن‌ها زنده نگهداشت.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: فاصله گذاری فیزیکی به معنای حداقل یک متر فاصله بین اشخاص در تمامی حالات و زمان‌هاست که افرادی که احساس ناخوشی دارند و یا علائم کووید ۱۹ را ذکر می‌کنند باید از حضور در جامعه اجتناب کنند و از قواعد ملی در پیگیری و درمان بیماران علامت دار پیروی کنند.

وی در پایان تاکید کرد: بیماران مسن و یا افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای دارند مانند افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت، بیماری‌های مزمن تنفسی، کلیوی و سرطان به هیچ وجه نباید در اجتماع حاضر شوند، چرا که کاملا در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری و مرگ ناشی از کووید ۱۹ قرار دارند.


برچسب ها: کرونا ماه رمضان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *