صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلاف سردرگم کرونا برای دولت انگلیس؛ هر هفته ۱۴۰۰ نفر در خانه‌های خود می‌میرند

۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸:۰۱
کد خبر: ۶۱۵۳۱۱
بحران کرونا در انگلیس همچنان روندی صعودی را نشان می‌دهد تا جایی که کارشناسان از جان باختن افراد در خانه‌های خود ابراز نگرانی کردند.
به گزارش گروه بین الملل ، انگلیس از لحاظ شدت درگیری با ویروس کرونا در جایگاه پنجم قرار گرفته است.

شمار قربانیان ناشی از ویروس کرونا در انگلیس از ۱۸ هزار نفر فراتر رفته و تعدادی افرادی که به این ویروس مبتلا شدند به بیش از ۱۳۸ هزار نفر رسیده است.

شمار جان باختگان کرونا در انگلیس در حالی همچنان بر روی منحنی، روندی صعودی را نشان می‌دهد که بر اساس آمار‌ها، هر هفته ۱۴۰۰ نفر دیگر از شهروندان انگلیس و ولز در دوران قرنطینه در خانه‌های خود جان می‌دهند.

آخرین داده‌های دفتر آمار ملی انگلیس نشان می‌دهد که ۴ هزار و ۱۱۷ نفر در هفته منتهی به ۱۰ آوریل (۲۲ فروردین) در خانه‌های خود جان باخته اند.

آمار‌ها نشان می‌دهند ۱۳۹۲ نفر یعنی ۵۱ درصد بیشتر از هفته‌ای که کرونا وارد این کشور شد، در خانه جان خود را از دست دادند.

این تصور وجود دارد که بسیاری از مرگ‌های رخ داده در خانه به دلیل ابتلا به ویروس کرونا بوده است.
 
بیشتر بخوانید: 

این در حالی است که کارشناسان هشدار دادند که برخی از موارد فوت افراد در خانه به دلیل نگرانی و ترس از مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در بحران کرونا رخ داده است.

مرگ هزاران شهروند انگلیسی به دلیل ترس از محیط آلوده بیمارستان‌ها از یک  سو و جان باختن هزاران سالمند در خانه سالمندان از سوی دیگر، کلاف سر درگم بحران کرونا را بیش از پیش برای دولت بوریس جانسون، در هم تنیده است.

این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که نیمی از قربانیان ویروس کرونا در اروپا در مراکز نگهداری از سالمندان، جان خود را از دست می‌دهند.

آمار و ارقام نشان می‌دهند که هزاران گزارش حمله قلبی و سکته مغزی در بحران کرونا در انگلیس به ثبت رسیده که این افراد مجبور بودند بیش از ۲ ساعت در انتظار آمبولانس بمانند.

پروفسور دینگوال بر این باور است که مرگ و میر‌های رخ داده در خانه ممکن است نشان دهنده افزایش خودکشی‌ها یا اختلالات جسمی ناشی از استرس به وجود آمده در دوران قرنطینه و از دست دادن موقعت شغلی باشد.

علاوه بر آن، کارشناسان از افزایش مصرف مشروبات الکلی و دخانیات به دلیل اختلال ایجاد شده در روند زندگی در بحران کرونا ابراز نگرانی کردند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *