صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بی توجهی دنیا به جنایات عربستان در یمن در روزهای شیوع کرونا

۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰:۴۷
کد خبر: ۶۱۴۹۴۶
حال و هوای کرونایی دنیا، باعث شده برخی از مظالمی که در گوشه‌ای از این کره خاکی اتفاق می‌افتد به فراموشی سپرده شود.
به گزارش گروه بین الملل ، پیش بینی‌هایی از تبعات و اثرات بیماری ویروس کرونا در دنیا صورت گرفته است که احتمال تغییرات در روحیه، رفتار‌های فردی و اجتماعی، خلق و خوی جمعی، واکنش به اطراف و همنوعان و بسیاری تغییرات ظاهری و باطنی را می‌داد.

اکنون بیش از ۳ ماه است که دنیا درگیر ویروس کرونا است و اکثر کشور‌ها با دولت‌ها و مردم خود گرفتار این مسئله هستند.

قدر مسلم طبیعی است که دولت‌های دنیا برای مقابله با این ویروس و حفاظت از جام مردم خود تلاش کنند، حال در این میان برخی با توجه زیاد و قدرت وارد شده اند، برخی دیگر با بی توجهی و ضعیف عمل کرده اند، برخی هم هستند که تمایل و اعتقادی به مبارزه با این ویروس ندارند.

در این میان برخی از گرفتاری‌های بشریت را که به واسطه دخالت، لجاجت و خودبرتر بینی برخی از رژیم‌ها در گوشه‌ای از جهان اتفاق افتاده نمی توان فراموش کرد و نادیده گرفت.

مردم مظلوم یمن بیش از ۵ سال است با جنگی ناخواسته و تحمیلی روبرو هستند، مردمی فقیر، اما با فرهنگ غنی که قدمت تمدن آن‌ها به درازای تاریخ است.

احادیث و روایات بسیاری درباره نقش مردم یمن در آینده جهان اسلام وجود دارد که اهمیت این خاک و سرزمین را با وجود مردمانی مسلمان و شیعه نشان می دهد.

حملات وحشیانه و جنایتکارانه‌ای که رژیم سعودی علیه مردم مظلوم این سرزمین با حمایت آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها انجام می‌دهند، از سردشمنی با شیعیانی است که اعتقاد راسخ و صاق به ظهور منجی دارند.

آیا مقاومت مردم یمن با وجود همه سختی‌ها و دشواری‌هایی که علیه آنها اعمال شده می‌تواند یک اتفاق مادی و دنیایی دانست؟

یک ملت تا چه اندازه می‌تواند در برابر هر گونه شقاوت و جنایت مقاومت کند و باز هم به این مقاومت ادامه دهد؟ جز از راه اعتقاد قلبی و راسخ به وعده الهی و یقین دارد که روزگار رهایی فرا خواهد رسید.

بی توجهی دنیا هم به کشتار مردم مظلوم یمن معنا دار است، دنیا تا پیش از این نیز به جنایاتی که در این کشور در حال وقوع است، بی تفاوت بود و اکنون که ویروس کرونا همه گیر شده، بی تفاوتر هم گشته است.

 
بیشتر بخوانید: 

انقلاب مردم یمن وارد پنجمین سال خود شده است و در این ۵ سال گذشته، هیچیک از کشور‌های مسلمان به یاری آن‌ها نرفته و تنها یاری کننده این مردم مظلوم، ایران اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده اند که در دیداری که سخنگوی جنبش انصارالله یمن و هیئت همراه با رهبر معظم انقلاب اسلامی، داشتند، رهبر انقلاب اسلامی با تمجید از ایمان، ایستادگی، هوشمندی و روحیه جهادی مردم یمن در برابر یک تجاوز وحشیانه و گسترده، تأکید کردند: هر ملت مؤمنی که به خدای متعال ایمان و به وعده الهی اعتقاد داشته باشد، قطعاً پیروز خواهد شد و بر همین اساس بدون شک پیروزی با ملت مظلوم و مجاهد یمن خواهد بود.

هر چند از افکار عمومی جهان توقعی نیست، که اگر وجدان بخش غیر مسلمان و غیر شیعه جهان اندکی بیدار شده بود، هیچگاه اجازه نمی‌داد که مردمی بیگناه در گوشه‌ای از این کره خاکی قتل عام شوند، از فقر و گرسنگی، به خاطر شقاوت سعودی به شهادت برسند و در این شرایط که ویروس کرونا همه گیر شده، هیچ سازمان، نهاد و کشوری هم به یاد آنها نیست تا به دادشان برسد.

آمار رسمی که از سوی نهاد‌های بین المللی از جانباختگان جنگ سعودی‌ها علیه یمن اعلام می‌شود، آماری غیر واقعی است، دروغی است بزرگ تا بر تلفات زیاد مردم مظلوم یمن سرپوش بگذارد و بی اهمیت جلوه دهند.

شمار شهدا و زخمی‌های یمن از آغاز حمله نظامی ائتلاف سعودی به این کشور در سال ۲۰۱۵ تاکنون از مرز ۶۰ هزار نفر گذشته است..

از زمان آغاز حملات ائتلاف سعودی در سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) بیش از ۶۰ هزار یمنی به شهادت رسیده و زخمی شده اند.

از زمان آغاز جنگ یمن بیش از ۷۰۰ هزار نفر از مردم این کشور بر اثر بیماری، قحطی و گرسنگی که از تبعات جنگ سعودی‌ها علیه این کشور بوده است، جان خود را از دست داده‌اند.

بیش از ۷۰ درصد مردم یمن تحت تاثیر پیامد‌های جنگ نابرابر ائتلاف سعودی علیه یمن قرار دارند.

حدود ۱۶ میلیون نفر از مردم یمن با تبعات جنگ مانند اپیدمی بیماری‌هایی، چون وبا و دیفتری روبرو هستند.

همچنین عده زیادی از مردم با بیماری‌های ویروسی مانند آنفلوانزا دست و پنجه نرم می‌کنند و اکنون نیز ویروس کرونا به آن‌ها افزود شده است.
 
گرسنگی و قحطی از دیگر پیامد‌های جنگ و جنایات آل سعود علیه مردم یمن است؛ این عوامل در مجموع جان ۷۰۰ هزار یمنی را از آغاز جنگ در سال ۲۰۱۴ گرفته است.

سوء تغذیه شدید هر سال جان بیش از ۱۰۰ هزار کودک یمنی را می‌گیرد و بیش از ۲ میلیون کودک کمتر از ۵ سال از گرسنگی رنج می‌برند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *