صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیشنهاد کتاب برای شب‌های قرنطینه کرونایی: «آن مرد با باران می‌آید» داستانی درباره شوق انتظار

۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۴۸۸۷
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «خواب باران» گفت: نام کتاب «آن مرد با باران می‌آید» استعاره‌ای از «امام خمینی (ره)» است که تا به ایران نیاید ما به آرامش نخواهیم رسید، در دیباچه کتاب نیز بیتی وجود دارد با این شرح که، «رفتی کلاس اول این شعر را عوض کن/آن مرد تا نیاید باران نخواهد آمد»، که در واقع این شعر به ورود امام خمینی(ره) اشاره دارد.

وجیهه سامانی نویسنده کتاب «خواب باران» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون رمان «آن مرد با باران می‌آید» گفت: رمان «آن مرد با باران می‌آید» داستان پسری نوجوان است که در چهار ماه پایانی حکومت پهلوی شاهد رخداد‌های عجیب و تاثیر گذاری است، حوادثی که به وقایع ۱۷ شهریور تا ۲۶ دی ماه ۵۷ در کشور بر می‌گردد.

وی در مورد کتاب «آن مرد با باران می‌آید» ابراز کرد: این پسر نوجوان در خانواده‌ای با طبقه متوسط زندگی می‌کند پدر تمایلی به همراهی فرزندش با تحولات جامعه ندارد و از حضور پسرش در روند انقلاب اسلامی ایران جلوگیری می‌کند، البته پسر داستان ما نیز فردی منفعل و تا حدودی ترسو و بی‌اطلاع است، اما تحولات انقلاب اسلامی تاثیر شگرفی در افکار و عقاید او برجای گذاشته و وی را به بلوغی فکری می‌رساند.


سامانی به شیوه نگارش رمان «آن مرد با باران می‌آید» اشاره و ابراز کرد: چون این رمان برای رده سنی نوجوان بود لذا تلاش کردم تا با زبان کتاب بسیار نرم، روان و دارای نثر ساده باشد اما در عین حال خود داستان رمان نیز به علت فراز و فرود‌های وقایع انقلاب اسلامی دارای جذابیت‌های فراوانی است.

وی به بازخورد‌ها کتاب «آن مرد با باران می‌آید» اشاره و بیان کرد: از آنجا که هم جوانان و هم نوجوانان به مطالعه کتاب «آن مرد با باران می‌آید» پرداخته‌اند همه از نثر ساده و روان کتاب سخن به میان آورده‌اند که این برای من به عنوان مولف کتاب بسیار مهم و ارزشمند است. کتاب تا پیش از تقریظ مقام معظم رهبری به چاپ هشتم رسیده بود که این امر بیانگر دیده شدن کتاب است، اما با تقریظی که از سوی مقام معظم رهبری شکل گرفت کتاب با استقبال بیشتری مواجه شد.

سامانی شرایط نامطلوب امروز عرصه نشر برای چاپ کتاب را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: متاسفانه شرایط بد اقتصادی تاثیر فراوانی را بر حوزه نشر گذاشته، افزایش قیمت کاغذ و مواد اولیه، استقبال از کتاب را تا حدود زیادی در رکود قرار داده و این امر باعث نگرانی بسیاری از نویسندگان از جمله من برای چاپ کتاب شده، اما با این همه کتاب «آن مرد با باران می‌آید» در طول سه سال به چاپ هشتم رسید و این برایم جذاب است.


وی به بازخورد‌های فضای مجازی با کتاب «آن مرد با باران می‌آید» اشاره و بیان کرد: نظرات دوستان در اینستاگرام و فضای مجازی نیز بیانگر این مهم است که مخاطبان توانسته‌اند با این اثر ارتباط پیدا کنند.

سامانی پیرامون نامگذاری کتاب «آن مرد با باران می‌آید» اظهار کرد: من همیشه در انتخاب نام برای رمان‌هایم وسواس فراوانی به خرج می‌دهدم، اما در مورد انتخاب نام کتاب «آن مرد با باران می‌آید» هنگامی که بخش‌های نخست کتاب را نوشته بودم آن را انتخاب کردم و هرچه جلوتر رفتم به انتخاب خود اعتماد بیشتری پیدا کردم، نام کتاب «آن مرد با باران می‌آید» استعاره‌ای از «امام خمینی (ره)» است که تا به ایران نیاید ما به آرامش نخواهیم رسید، در دیباچه کتاب نیز بیتی وجود دارد با این شرح که، «رفتی کلاس اول این شعر را عوض کن/آن مرد تا نیاید باران نخواهد آمد»، که در واقع این شعر به ورود امام خمینی(ره) اشاره دارد. 

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *