صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واردات روغن زیتون بی کیفیت با قیمت بالا / بازار زیتون در رکود به سر می برد

۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۵:۰۱
کد خبر: ۶۱۴۸۵۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس انجمن ملی زیتون گفت: واردات بی رویه روغن زیتون بی کیفیت لطمه جبران ناپذیری به صنعت زیتون کشور وارد خواهد کرد.
- مهدی عباسی رئیس انجمن ملی زیتون در گفت‌وگو با میزان اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا مردم به دنبال نیاز‌های اساسی و اقلام روزمره خود رفته و در تلاشند تا این اقلام را برای خود و خانواده خود فراهم کنند.

وی افزود: زیتون و روغن زیتون با وجود خاصیت‌های فراوانی که دارد، اما متاسفانه در اقلام اساسی و مورد نیاز مردم در ایران نیست و در شرایط کنونی توجه چندانی به این محصول نمی‌شود، همین موضوع باعث شده تا بازار زیتون با رکود مواجه شود.

رئیس انجمن ملی زیتون بیان کرد: واحد‌های صنفی بازار فروش خود را برای شب عید از دست دادند و به همین منظور از دولت خواستار شدیم که در ایام خاص همچون عید فطر و عید سعید قربان، بازار‌هایی را برای فروشندگان زیتون و دیگر صنوف فراهم آورند تا واحد‌ها بتوانند خسارت وارد شده را تا حدودی جبران کنند.

عباسی ادامه داد: علاوه بر شیوع ویروس کرونا، موضوع دیگری هم اکنون بلای جان صنعت زیتون در داخل شده، آن هم واردات روغن زیتون بی کیفیت است.

وی مطرح کرد: پس از رفع ویروس کرونا حجم قابل توجهی از روغن زیتون بی کیفیت با قیمت بالا وارد کشور خواهد شد که این موضوع می‌تواند صنعت داخل را تا حدودی از بین ببرد.

رئیس انجمن ملی زیتون خاطر نشان کرد: عدم نظارت کافی در بخش واردات، موجب می‌شود تا روغن زیتون بی کیفیت و فاقد استاندارد وارد کشور شود که علاوه بر لطمه وارد کردن به بازار داخل، سلامت مردم را نیز تهدید می‌کند.

عباسی عنوان کرد: به همین منظور از وزارت صنعت خواستاریم که نسبت به این موضوع رسیدگی کند و با جلوگیری از واردات کالا‌هایی که مشابه آن در کشور تولید می‌شود، رونق را به تولید و بازار فروش بازگرداند.

وی تصریح کرد: در صورتی که واردات همانند سال‌های گذشته به کشور ادامه داشته باشد، شاهد از بین رفتن حجم قابل توجهی از محصول زیتون خواهیم بود ضمن اینکه توان تولید نیز تا حدودی از بین خواهد رفت.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *