صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مقام هندی: هندوستان برای مسلمانان امن است

۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۴:۰۱
کد خبر: ۶۱۴۶۹۸
وزیر اقلیت‌های هند چند روز پس از درخواست سازمان همکاری اسلامی از این کشور برای تأمین امنیت مسلمانان هند، اعلام کرد که هندوستان بهترین کشور برای مسلمانان است و حقوق مذهبی آنها حفظ می‌شود.

به گزارش به نقل از  رسانه‌های هند، مختار عباس نقوی در خصوص رواج اسلام هراسی در هند، گفت: هند یک بهشت برای مسلمانان است. حقوق اجتماعی، مذهبی و اقتصادی آنها تامین شده است. آنهایی که سعی در تخریب این فضا دارند، نمی‌توانند دوست مسلمانان هند باقی بمانند.

نقوی افزود: با قاطعیت به وظیفه خود عمل می‌کنیم. نارندرا مودی نخست وزیر هند همیشه در سخنرانی‌های خود در خصوص حقوق و رفاه یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون هندی سخن می‌گوید. اگر فردی نمی‌تواند این واقعیت را ببیند، مشکل از اوست. تمام اقلیت‌های هند از جمله مسلمانان این کشور در رفاه هستند.

کمیته حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی روز یکشنبه از هند درخواست کرد تا اقدامات فوری و جدی برای حفظ حقوق مسلمانان این کشور انجام دهد.

پس از آن عمران‌خان نخست وزیر پاکستان رفتار دولت هند در مقابل مسلمانان را به بی‌رحمی نازی‌های آلمان تشبیه کرد.
وزارت امور خارجه هند هنوز به انتقاد سازمان همکاری اسلامی واکنشی نشان نداده است اما روز گذشته سخنگوی این وزارتخانه از اظهارات نخست وزیر پاکستان بشدت انتقاد کرد.

در چند ماه اخیر موارد اسلام‌هراسی و حمله به مسلمانان در هند افزایش یافته است.
جامعه هند از ماه دسامبر گذشته در پی تصویب قانون جدید شهروندی از سوی دولت ناآرام بوده است. بر اساس این قانون شهروندان غیر مسلمان برای دریافت شهروندی هند در اولویت قرار می‌گیرند. مسلمانان معتقدند این اقدام دولت هند تلاش برای تبدیل این کشور سکولار به کشوری هندو مذهب بوده است.

اعتراضات به این اصلاحات حدود سه ماه ادامه یافت تا اینکه در ماه اسفند، در حمله هندوهای افراطی به معترضان مسلمان در شمال شرق دهلی‌نو بیش از ۵۰ مسلمان کشته شده و حدود ۲۰۰ نفر دیگر زخمی شدند. در این حملات همچنین به دارایی‌های مسلمانان در مناطق شمال شرق دهلی آسیب زیادی رسید.

خشونت‌ها علیه مسلمانان واکنش‌های کشورها و سازمان‌های خارجی را به دنبال داشت.
اما تبعیض علیه مسلمانان ادامه یافت تا اینکه با شیوع ویروس کرونا و برگزاری یک کنفرانس اسلامی در دهلی‌نو، دلیلی شد تا اینبار مسلمانان هند به عنوان عاملان انتشار کرونا در این کشور معرفی شوند.

ایرنا


برچسب ها: کرونا هندوستان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *