فشارهای دولت هند بر مسلمانان با چاشنی تبعیض پزشکی
شیوع کرونا در هند بهانه جدیدی را به دولت و آشوب طلبان این کشور برای اعمال فشار بیشتر بر مسلمانان داده است.
مرگ ۲ نوزاد هندی در یک ماه گذشته به دلیل امتناع بیمارستان از پذیرش مادران مسلمان باردار آنها، بار دیگر انتقادات شدیدی را متوجه دولت هند در موضوع ارائه خدمات درمانی و پزشکی به مسلمانان به ویژه در میانه بحران شیوع «کرونا» کرد.
پس از ممانعت بیمارستان از پذیرش زن باردار مسلمان که منجر به مرگ نوزادش در ماه گذشته شد، این بار یک زن باردار مسلمان در بیمارستانی در ایالت «جارکند» به بهانه ابتلا به کرونا مورد ضرب و شتم قرار گرفته و این امر منجر به سقط نوزادش شد.
به گزارش پایگاه های نشنال و ایندیا، شیوع بیماری کرونا شکاف تبعیض علیه مسلمانان را در هند تعمیق بخشیده است تا جایی که برخی از بیمارستان های این کشور در میانه بحران شیوع کرونا خواستار ارائه گواهی عدم ابتلا به کرونا از سوی بیماران مسلمان و همراهانشان پیش از پذیرش در بیمارستان شدند.
این درخواست در پی انتشار ادعاهای واهی در مورد تلاش مسلمانان برای پنهان کردن علائم بیماری و مخالفت با اقدامات مقابلهای مطرح شد.
البته پیشتر نیز یک بیمارستان دولتی ۱۲۰۰ تختخوابی در ایالت «گجرات» نیز اقدام به تفکیک مذهبی بیماران خود کرده بود.
در عین حال اقدامات مسلمان ستیزانه نیز در مجامع هندی به شدت در دوران شیوع کرونا افزایش یافته است.
ضرب و شتم مسلمانان توسط هندوها، آلوده کردن مواد غذایی مسلمانان به بزاق فرد مبتلا به کرونا، ممنوعیت ورود آنها به برخی از مناطق، الزام داشتن برچسب بر لباس برای متمایز شدن از مسلمانان و ... از جمله این اقدامات هستند.
این اقدامات در حالی انجام میشوند که «نارندرا مودی»، نخست وزیر هند، در موضع گیری مشابه با حوادث فاجعه بار اخیر علیه مسلمانان که مرگ بیش از ۵۰ نفر را در پی داشت، در توییتی مدعی برابری همه مردم هند شد.
هند که تاکنون ۱۸۶۵۸ مورد ابتلا و ۵۹۲ مورد مرگ و میر ناشی از کرونا را ثبت کرده است، از زمان شیوع این بیماری شاهد انتشار ادعاهای دروغینی در مورد مقصر بودن مسلمانان در شیوع کرونا بوده است؛ این امر خود به حملات و اقدامات تهاجمی علیه مسلمانان دامن زده است.
«جامعه علمای هندی» با طرح دادخواستی اعلام کرد رسانه های هندی تعمدا به مقصر جلوه دادن مسلمانان در انتشار و شیوع کرونا دامن میزنند اما دیوان عالی هند این دادخواست را به بهانه مغایرت با قانون آزادی مطبوعات رد کرد.
یک متخصص بیماریهای اپیدمی در هند میگوید «این امکان وجود دارد که ۵۵ درصد از جمعیت کشور معادل ۷۱۵ میلیون نفر، به کرونا مبتلا شوند؛ برآوردهای خوش بینانهتر از مرگ ۳۰ هزار نفر بر اثر کرونا تا پایان ماه مه حکایت دارند.»
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *