صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۶۰ درصدی در تولید فراورده‌های گوشتی

۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۴۴۶۷
عضو هیات مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران بیان کرد:در پی شیوع ویروس کرونا شاهد افت ۶۰ درصدی تولید کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی هستیم.

به گزارش گروه فضای مجازی ، جمال حسین زاده ظروفچی، عضو هیات مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران با بیان اینکه ۶۵ درصد از تولید کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی مصرف غیر خانگی دارد، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فست‌فودها، اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها بخش زیادی از مصرف غیر خانگی تولید کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی کاهش یافته است.

حسین زاده با تاکید بر اینکه برخی آمار از افزایش سهم مصرف خانگی فرآورده‌های گوشتی خبر می‌دهد، افزود: به طور معمول سهم مصرف خانگی از مصرف فرآورده‌های گوشتی ۳۵ درصد است که در روز‌های اخیر با قرنطینه خانگی درصدی افزایش یافته است. افزایش سهم مصرف خانگی فرآورده‌های گوشتی به هر میزان که باشد نتوانسته است جبران کاهش تقاضای در بخش غیر خانگی را جبران کند.

عضو هیات مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به کاهش ظرفیت کارخانه‌های تولیدی، اظهار کرد: شاهد افت ۶۰ درصدی تولید فرآورده‌های گوشتی در کارخانه‌ها در پی شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال گذشته هستیم.

حسین زاده در پاسخ به این پرسش که آیا میزان زیان کارخانه‌ها تولید فرآورده‌های گوشتی برآورد شده است، اظهار کرد: ۸۵ درصد از هزینه تولید مربوط به دو ماده اولیه گوشت قرمز و مرغ است، در چندماه اخیر این دو ماده اولیه اصلی تولید فرآورده‌های گوشتی، نه تنها افزایش قیمت نداشته بلکه با کاهش قیمت نیز روبه‌رو بوده است در نتیجه زیان حاصل از کاهش تقاضا بیشتر مربوط به هزینه‌های سربار می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *