صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیرات منفی کرونا بر مخابرات پاکستان

۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱:۰۱
کد خبر: ۶۱۳۷۶۵
شیوع ویروس کرونا و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی که با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در پاکستان اجرا شده باعث کاهش درآمد صنعت مخابرات و تعدیل نیرو در این بخش شده است.

به گزارش ، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در پاکستان با هدف مدیریت شیوع کرونا که منجر به تعطیلی شهرها در قالب قرنطینه داوطلبانه مردم و جامعه شد تاثیرات منفی زیادی بر بسیاری کسب و کارها و از بین رفتن مشاغل در شهرهای مختلف پاکستان شده است.

به گزارش روز شنبه رسانه‌های پاکستانی، شرکت مخابرات و خدمات ارتباطی پاکستان همزمان با خانه نشینی مردم این کشور که با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام شد اقدام به ارائه بسته های اینترنتی رایگان به متشرکان کرد.

همچنین صنعت ارتباطات پاکستان هفته‌های اخیر یک پویش هدفمند در شبکه‌های اجتماعی در این کشور راه‌اندازی کرد تا کاربران را به استفاده از بسته‌های جدید تشویق کند.

مسئولان بخش مخابرات پاکستان برای جلوگیری از ضررهای مالی ناشی از پیامدهای منفی شیوع کرونا دست به دامن دولت این کشور شده و به دنبال کسب حمایت هستند.

روزنامه انگلیسی زبان «نیوز» پاکستان در این خصوص گزارش داد: قرنطینه شهرها باعث شده تا بسیاری از نیروهای کاری مرتبط با خدمات مخابراتی و اپراتورها بیکار شوند و انتظار می‌رود این روند در سطوح پایین‌تر ادامه یابد.

تعطیلی شهرهای پاکستان در قالب طرح فاصله گذاری اجتماعی باعث شد تا هزینه‌های بهره برداری و نگهداری از شبکه‌های مخابراتی و راه‌اندازی این بخش‌ها در هفت روز و شبانه روز با محدودیت تردد و منع آمد و شد همراه بوده و یا کاهش ساعات کاری نیروها نیز تامین مستمر خدمات ارتباطاتی را تحت تاثیر قرار داده است.

تقاضای خدمات اینترنتی و ارتباطات در پاکستان همزمان با شیوع کرونا شاهد افزایش بی‌سابقه از ۱۵ تا ۲۰ درصد بوده است اما محدودیت ظرفیت و غیرفعال بودن نیروهای کاری، امکان بهره برداری و درآمدزایی را کاهش داده است.

طرح فاصله گذاری اجتماعی در پاکستان همچنین کاهش نقدینگی شرکت‌های مخابراتی و تعطیلی فروشندگان بسته‌های اینترنتی و شارژ هزینه‌های کاربران را به دنبال داشته و این وضعیت تجارت اپراتورها را نیز تحت تاثیر قرار داده است. تیم‌های عرضه کننده سیم کارت و فروش نیز در وضعیت فعلی، قادر به انجام رساندن معاملات اقتصادی نیستند.

صنعت ارتباطات پاکستان برای ماندگاری بلندمدت و تامین خدمات پایدار از دولت این کشور خواهان دریافت بسته مالی حمایتی برای جلوگیری از خسارت‌ها در شرایط اضطراری شده است زیرا حوزه مخابرات و ارتباطات یک منبع خدمات دهنده برای مبارزه موثر با بیماری همه گیر کرونا محسوب می‌شود.

مسئولان صنعت مخابرات پاکستان خواستار لغو دریافت برخی از مالیات‌ها با هدف مشارکت موثر این بخش در جنگ با کرونا و همچنین تسهیل برنامه‌های آنلاین در سایر استان‌های این کشور شده‌اند.

پاکستان در تامین خدمات اینترنت پرسرعت در شاخص جهانی مقام ۱۲۲ را کسب کرد و در این بخش از هند رقیب سنتی خود پیشی گرفت. هند در فهرست جهانی کشورهای ارائه دهندی اینترنت پرسرعت در جایگاه ۱۳۰ قرار گرفت.

ایرنا


برچسب ها: کرونا پاکستان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *