صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بایدها و نبایدها برای زنان باردار در دوران کرونا

۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱:۲۲
کد خبر: ۶۱۳۶۳۰
اطلاعات اندک در مورد بیماری کرونا به دلیل جدید بودن آن سبب شده زنان باردار نگرانی‌ های مضاعفی درباره خود و نوزادشان داشته باشند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ یکی از نگرانی‌ های عمده در دوره شیوع بیماری «کرونا»، بارداری و تاثیر این بیماری بر مادر و نوزاد است.

به گزارش الجزیره، یادداشت‌ های یک پزشک انگلیسی می گوید، می‌تواند برای زنان باردار مفید بوده و به پرسش های آنان که بیشتر از استرس ناشی از کرونا در اذهان شکل گرفته، پاسخ بدهد.

وی با اشاره به جدید بودن ویروس «کووید-۱۹» و فقدان اطلاعات کافی درباره آن نوشت، اطلاعات اندک درباره این بیماری و در اختیار نبودن راه درمان قطعی آن برای همگان ناخوشایند است اما شواهد و مدارک موجود تاکنون نشان داده اند که زنان باردار در مقایسه با همتایان غیرباردار خود در معرض خطر بیشتر قرار ندارند؛ البته در مورد عوارض درازمدت این ویروس به دلیل جدید بودنش نمی‌توان با قطعیت سخن گفت.

انتقال عمودی ویروس از مادر به کودک یکی از نگرانی‌های عمده مادران باردار به ویژه مادران باردار مبتلا به کرونا است.
 
این پزشک انگلیسی با اشاره به جامعه گسترده مبتلایان انگلیسی و محدود شدن جامعه نوزادان مبتلا به کرونا که از طریق انتقال عمودی بیمار شده اند، به ۲ مورد، می‌گوید، با توجه به نمونه‌های اندک، خطر انتقال عمودی قابل اثبات نیست و باید داده‌ های بیشتری در این زمینه به دست بیاوریم.
 

یکی دیگر از عواملی که به اضطراب زنان باردار دامن می‌زند، دستورالعمل‌ها و قوانینی است که به شکل مداوم در حال تغییر و تحول هستند. تغییر رده زنان باردار از قشر آسیب پذیر به کم خطر یا بالعکس در دستورالعمل‌های صادره توسط دولت ها، این زنان را به شکل عمده‌ای گیج کرده است.

بنا به توصیه پزشک انگلیسی مذکور، زنان باردار تا پیش از هفته ۲۸ بارداری در صورت نداشتن بیماری زمینه‌ای می‌توانند با حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از تجهیزات محافظتی کار‌های روزمره خود را انجام دهند؛ البته با توجه به کمبود تجهیزات مذکور در انگلیس، شمار زیادی از زنان دوره بارداری را بدون دسترسی به این امکانات از سر گذراندند.

وی در ادامه به زنان بارداری که بیش از ۲۸ هفته از بارداریشان می‌گذرد، توصیه می‌کند در خانه بمانند و در صورت ناچار بودن برای حضور در محل کار حتما فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

این پزشک متخصص همچنین زایمان در بیمارستان را به دلیل وجود امکانات، تیم پزشکی و تسهیلات موجود و با وجود مخاطرات ناشی از شیوع کرونا امن‌ترین گزینه می‌داند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *