خشونت خانگی در دوران قرنطینه؛ زنان و کودکان آمریکایی و اروپایی در صدر قربانیان
اجرا و تمدید قرنطینه در آمریکا و کشورهای اروپایی در پی شیوع گسترده کرونا به افزایش خشونت خانگی در این مناطق منجر شده است.
خشونت خانگی در اروپا و آمریکا در روزهای قرنطینه ناشی از کرونا، به بحرانی مبدل شده که همچنان قربانی میگیرد.
بحران خشونت خانگی در کشورهای اروپایی در روزها و هفتههای اخیر به چالشی عمده برای زنان و کودکان و متعاقب آن دولتهای این کشورها مبدل شده است.
«فرانسه»، کشوری است که این بحران به شکل جدی تری در آن نمود و بروز یافته است.
در هفته نخست قرنطینه در فرانسه، این کشور شاهد رشد ۳۰ درصدی افزایش خشونت خانگی بوده است.
این آمار در ۲۶ مارس (۷ فروردین) به ۳۶ درصد افزایش یافت.
«انگلیس» در ۶ آوریل (۱۸ فروردین) اعلام کرد: «میزان خشونت خانگی در انگلیس از زمان شروع قرنطینه ۲۵ درصد و بازدید از سایتهای مربوط به این بحران به ۱۵۰ درصد افزایش یافته است؛ تماسهای روزانه خشونت خانگی در این کشور نیز به ۷۰۰ مورد رسیده است؛ خشونت خانگی علیه مردان نیز در انگلیس ۱۶.۶ درصد افزایش یافت.»
«بلژیک»، «هلند»، «نیوزیلند» و «ایرلند» از دیگر کشورهای اروپایی بحران زده هستند.
اما نکته قابل تامل کاهش موارد گزارش خشونت خانگی در برخی از کشورها مانند «ایتالیا»، «فرانسه» و «آمریکا» است.
به موازات گزارش رسانه های محلی، بیمارستان ها، پلیس و وکلا از افزایش آمار خشونتهای خانگی در ایام قرنطینه، کاهش تماس های مربوط به این امر سبب بروز نگرانی های جدی برای قشر آسیب پذیر از این پدیده شده است.
افت شدید تماسها در مورد خشونت خانگی با مراکز مددکاری اجتماعی و پلیس در کشورهای مذکور سبب افزایش نگرانی ها در مورد امنیت جانی قربانیان این بحران به ویژه زنان و کودکان شده است؛ چرا که به اذعان «تایم» قربانیان با متجاوزان در خانه هایشان به دام افتاده اند.
«نیویورک تایمز» نیز نوشت، با افزایش تمهیدات مقابله با کرونا، فضاهای فیزیکی مانند دادگستری، دادگاه ها و موسسات خیریه که قربانیان میتوانند برای درخواست کمک به آنها مراجعه کنند، به شدت محدود شده اند و فعالیت پلیس و مراکز مددکاری اجتماعی که مراکز مهم دریافت شکایات هستند، به حالت تعلیق درآمده است.
تناقض کاهش ۱۵ درصدی گزارشها در مورد خشونت خانگی در ماه مارس ۲۰۲۰ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته در آمریکا با گزارشهای غیر رسمی از خشونت خانگی در این کشور، نشان میدهد قربانیان قادر به کمک گرفتن از مراکز مختلف برای خروج از این بحران و مراجعه به پناهگاههای مربوطه به دلیل نگرانی از شیوع کرونا نیستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *