صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۸میلیون نفر در شبکه شاد ثبت نام کردند

۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۲:۱۰
کد خبر: ۶۱۳۲۶۸
وزیر آموزش و پرورش گفت: براساس آخرین آمار حدود ۸ میلیون نفر ثبت نام کردند و ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز به طور مستقیم یا از طریق معلم وارد این شبکه شدند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت وگوی زنده تلوزیونی به بیان توضیحاتی درباره شبکه شاد پرداخت و گفت: ما اکنون با بزرگترین وقفه آموزشی روبه رو شدیم لذا برای آن باید تدبیر می‌کردیم نگرانی‌های خانواده‌ها نیز در این بین وجود داشت. برای آموزش دانش آموزان صدا و سیما کمک خوبی به ما کرد که این موضوع ادامه دار خواهد بود.

وی افزود: معلمان هم در این مسیر به میدان آمدند، اما ما به دنبال فضای ایمن و اختصاصی در مالکیت آموزش و پرورش بودیم که امکان نظارت بر آن وجود داشته باشد؛ لذا برنامه اختصاصی شبکه شاد را طراحی کردیم که متعلق به آموزش و پرورش است و کارکردن با آن شبیه سایر پیام رسان‌ها است و قابلیت‌های متنوعی دارد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از روز نیمه شعبان ثبت‌نام دوره ابتدایی در این شبکه آغاز شد و از روز گذشته ثبت نام دوره متوسطه آغاز شده است. براساس آخرین آمار حدود ۸ میلیون نفر ثبت نام کردند و ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز به طور مستقیم یا از طریق معلم وارد این شبکه شدند. ۱.۵ میلیون گروه درسی و ۵۱۰ هزار کلاس درس در این شبکه تشکیل شده است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در طول ۳ روز گذشته بیش از ۱۵۰ میلیون پیام و ۶۰ میلیون فایل بین دانش آموزان و معلمان مبادله شده است گفت: شکل مطلوب ما برای آموزش مدرسه است و هیچ چیز جایگزین آن نیست، اما امروز برای محافظت از سلامت دانش آموزان از آن فاصله گرفتیم. این شبکه بیشترین پوشش را دارد، اما در برخی موارد برنامه تلویزیونی موضوعات را راهبری می‌کند همچنین ۳ هزار راهبر آموزشی در این امر کمک حال هستند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به تدریج مشکلات این شبکه حل خواهد شد تیم فنی از وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش این شبکه و اشکالات را رصد می‌کنند و مرکز تلفنی به تمام سوالات دربازه این شبکه پاسخ می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد: تعهدی که گروه فنی دارد این است که سرعت ارسال دانش، فیلم و اطلاعات باید از پیام رسان‌های داخلی بالاتر باشد ما تلاش برای حل اشکالات این شبکه داریم و نیازمندیم تمام دانش آموزان، معلمان و مدیران این کار را با جدیت دنبال کنند.

حاجی میرزایی گفت: در کنار تمام تهدید‌های کرونا یک اتفاق خوب این است که خانواده‌ها درگیر امر آموزش شدند در این شبکه برای امور تربیتی و فرهنگی، انجمن اولیا مربیان و تربیت بدنی و سلامت دانش آموزان هم فکر کردیم که با تدریج افزایش ظرفیت امکانپذیر خواهد شد.

حاجی میرزایی افزود: مهم‌ترین خط قرمز ما وارد نشدن آسیب به دانش آموزان است. این شبکه به طور انحصاری برای آموزش و پرورش و برای تبادل پیام است که این تبادل بین دانش آموزان امکانپذیر نیست بلکه برای دانش آموزان و معلم در بطن کلاس است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *