صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شاکی و قاضی کمیسیون مشترک شورای امنیت سازمان ملل یکی بود/نمایندگان مجلس برای تصویب مفاد برجام در عمل انجام شده قرار گرفتند

۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۵:۰۲
کد خبر: ۶۱۳۲۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با انتقاد از اینکه تیم مذاکره‌کننده با ارائه گزارش نتیجه مذاکرات، نمایندگان را در عمل انجام شده قرار دادند در مورد قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل گفت: جای تأسف است که شاکی و قاضی کمیسیون مشترک یکی بود.
احمد امیر آبادی فراهانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی میزان با بیان اینکه گزارش ارائه شده توسط وزیر امور خارجه درصحن مجلس عمومی بوده است، اظهار کرد: کمیسیون ویژه مجلس باید مفاد برجام را خط به خط و کلمه به کلمه بررسی کند ضمن اینکه نمایندگان مجلس تاکنون از جزئیات روند مذاکرات هسته‌ای اطلاع دقیقی نداشتند و  برای تصویب مفاد برجام در عمل انجام شده قرار گرفتند که این رفتار با نمایندگان ملت خوب نیست.


وی با تاکید بر اینکه تشکیل کمیسیون ویژه اقدام خوبی بود که افراد با سلایق و تخصص‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و حقوقی به بررسی متن برجام خواهند پرداخت، افزود: وزیر امور خارجه باید در کمیسیون ویژه حضور یافته و گزارش دقیقی در مورد مفاد برجام بدهد و آنجا باید بحث کنند والا در صحن فقط حالت تبلیغاتی داشت.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اعضای کمیسیون ویژه باید به این نکته دقت کنند که در متن برجام عباراتی وجود دارد که می‌توان از آنها تصویرهای متفاوتی داشت از جمله در مورد موشک‌هایی که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای دارند. در مسائل نظامی موشک‌هایی که قابلیت حمل سر جنگی بالای دویست کیلوگرم را داشته باشد به خودی خود قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را نیز دارند کما اینکه موشک سجیل دارای این مشخصات است بنابراین در این مورد برای ما نگرانی و ابهاماتی وجود دارد.


امیر آبادی فراهانی در مورد تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تأکید کرد: آنچه در مورد کمیسیون مشترک جای تأسف دارد این است که تصمیم‌گیری و انتقاد بر عهده شاکی و قاضی است به این معنا که شاکی و قاضی در این مورد یکی است و این درحالی است که بهتر بود از هشت رأی، آراء غیر متعهدها، کنفرانس اسلامی و گروه‌های متعددی  نیز اضافه می‌شد که رای شاکیان غالب نشود.


وی عنوان کرد: اگر غربی‌ها بر خلاف مفاد برجام عمل کرده و نقض عهد کنند به طور قطع ایران راه خود را خواهد رفت ضمن اینکه ما به شدت نگران بدعهدی طرف مقابل هستیم.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *