صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هوشمندسازی، مهمترین برنامه نظام مالیاتی کشور

۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸:۰۱
کد خبر: ۶۱۳۱۹۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: هوشمندسازی، پارادایم غالب در همه عرصه‌های جهانی است و نظام مالیاتی هوشمند، منجر به ایجاد یک سیستم یکپارچه، کارآمد، دقیق و مبتنی بر ریزداده‌های اشخاص می‌شود.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از سازمان امور مالیاتی، امید علی پارسا در ستاد درآمد‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور که با حضور دکتر فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی و هیات همراه و معاونین و مدیران کل ستاد سازمان برگزار شد، و همچنین مدیران کل شهر و استان تهران و مدیران کل امور مالیاتی استان‌ها نیز به صورت ویدئو کنفرانس در این جلسه شرکت نمودند، با اشاره به تحقق ۱۰۲ درصدی درآمد‌های مالیاتی در سال ۱۳۹۸ و رشد ۳۳ درصدی وصولی‌ها نسبت به سال ماقبل آن گفت: با تلاش همکاران این مجموعه و با حمایت و کار جهادی، این سازمان موفق شد یک کارنامه درخشان از خود به جای گذاشته و برای نخستین بار، درآمد‌های مالیاتی بیش از ۱۰۰ درصد تحقق پیدا کرد.

وی از این حرکت ارزشمند به عنوان یک رکورد تاریخی یاد کرد و گفت: مجموعه اقدامات این سازمان در حوزه مدرن سازی نظام مالیاتی و در کنار آن، تلاش و حمیت همکاران این مجموعه، در نهایت منجر به تحقق این رویداد کم سابقه شد.

وی با تاکید بر اینکه وصول با اصول، مهمترین سیاست این سازمان به شمار می‌رود، گفت: ریزداده‌های واقعی مودیان مالیاتی، نظام مالیاتی را در وصول عادلانه و اصولی مالیات یاری می‌رساند.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با ذکر این مطلب که نوسازی تشکیلات سازمان امور مالیاتی کشور در سال گذشته نیز از دیگر اقدامات مهم این سازمان در متحول سازی نظام مالیاتی است، گفت: در حال حاضر نقشه راه هوشمندسازی نظام مالیاتی توسط معاونت حقوقی و فنی مالیاتی این سازمان تدوین یافته که در گام‌های بعدی، به عنوان مبنای توسعه و تحولات بنیادین این مجموعه قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه به تلاش این سازمان برای ایجاد بستر‌های قانونی مورد نیاز برای تحول آفرینی در نظام مالیاتی اشاره کرد و گفت: تدوین لوایح اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و پایانه‌های فروشگاهی از مهمترین این اقدامات در سال گذشته به شمار می‌رود که هم اکنون در حال اجراست.

پارسا، با تشریح چشم انداز آتی نظام مالیاتی مدرن خاطرنشان ساخت: با اصلاحات بنیادین در نظام مالیاتی به دنبال افزایش کارآیی سازمان و ارتقای عدالت مالیاتی و به تبع آن تحقق توسعه و عدالت اجتماعی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه در نظام مالیاتی، وصول درآمد تنها هدف و دغدغه مسئولان و مدیران نیست، گفت: هدف وصول درآمد‌های مالیاتی باید با رعایت سه اصل حمایت از تولیدکننده واقعی و سالم، پیشگیری و مقابله با فرار مالیاتی و مبارزه با فساد اداری صورت گیرد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، با اشاره به تاکید وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر حرکت به سمت تحقق «مالیات هوشمند» گفت: تلاش ما این است که نظام مالیاتی ما همانند نظام‌های مالیاتی در کشور‌های پیشرو، مبتنی بر ریزداده ‎‌ها و اطلاعات متقن و واقعی باشد و این همان مالیات هوشمندی است که برای تحقق آن تلاش می‌کنیم.

پارسا با تاکید بر اینکه نظام مالیاتی به میزان سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی، در مالیات ستانی با مردم شریک است، اظهار داشت: در این فرایند شراکت گونه، اگر وضعیتی مثل شیوع ویروس کرونا، اقتصاد کشور و معیشت مردم را خدشه دار سازد، نظام مالیاتی می‌باید در چنین شرایطی از شریک خود حمایت نماید.

وی در خاتمه سخنان خود، تاکید کرد: امسال نظام مالیاتی کشور شرایط سخت و مسئولیت‌های سنگینی را بر دوش دارد که امید است با تلاش و حمیت و اراده همکاران این مجموعه، اهداف ترسیم شده تحقق یابند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *