کشوری که در مبارزه ایران با مواد مخدر مانعتراشی کند، شریک مافیای مواد مخدر است
معاون امور بینالملل و حقوق بشر رئیس قوه قضائیه، گفت: ممانعت برخی از کشورهای غربی در دسترسی ایران به تجهیزات سخت افزاری و نرمافرازی مقابله با قاچاق مواد مخدر، بیانگر آن است که این کشورها نه تنها قصد مبارزهی جدی با تولید و توزیع مواد مخدر در جهان را ندارند، بلکه شریک مافیای مواد مخدر نیز هستند.
معاون امور بینالملل و حقوق بشر قوهی قضاییه با اشاره به همجواری ایران با بزرگترین تولیدکنندهی مواد مخدر جهان، تصریح کرد: ممانعت برخی از کشورهای غربی در دسترسی جمهوری اسلامی ایران به تجهیزات سخت افزاری و نرمافرازی مقابله با قاچاق مواد مخدر بیانگر آن است که این کشورها نه تنها قصد مبارزهی جدی با تولید و توزیع مواد مخدر در جهان را ندارند، بلکه از تولید و توزیع آن سود هم میبرند. از اینرو کشورهایی که در مسیر مبارزهی ایران با مواد مخدر مانعتراشی میکنند، شریک مافیای مواد مخدر هستند.
علی باقری با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران در مسیر مبارزه با مواد مخدر صدها شهید تقدیم کرده است، تأکید کرد: انتظار ایران این است که سازمان ملل در قبال جان سربازان ایرانی بیتفاوت نبوده و در مقابل تحریمِ تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با مواد مخدر از سوی امریکا و برخی کشورهای اروپایی ساکت نباشد.
معاون امور بینالملل و حقوق بشر قوهی قضاییه با تأکید بر این که تولید مواد مخدر پس از حضور اشغالگران امریکایی و متحدان غربی آن در افغانستان بیش از ۵۰ برابر شده، به ارتقای توانمندی ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر اشاره کرد و گفت: با وجود مانعتراشیهای کشورهای غربی، توان مقابلهی همهجانبهی ایران با مواد مخدر در عرصههای اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و قضایی در طول سالهای گذشته به شدت افزایش یافته که دستاوردهای زیادی را هم به دنبال داشته است.
علی باقری کنی با اشاره به برخی زمینههای همکاری میان ایران و دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل، اظهار داشت: با توجه به سیاست قوهی قضاییه برای بسط عدل و قبض دستگاه عدلیه، پیشگیری جایگاه بسزایی در سیاستهای قضایی داشته و به همین دلیل جمهوری اسلامی از همکاری در این امر استقبال میکند.
بیشتر بخوانید:
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *