صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بسته حمایت از صادرات ۹۹ تا خرداد نهایی می‌شود

۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶:۰۱
کد خبر: ۶۱۲۹۸۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مقرر شده است با حمایت سازمان برنامه و بودجه سال ۹۹، بسته حمایت از صادرات تا پایان خردادماه نهایی شود.

به گزارش گروه اقتصاد ، حمید زادبوم، در جلسه کارگروه توسعه صادرات، با بیان اینکه با حمایت سازمان برنامه و بودجه سال ۹۹، بسته حمایت از صادرات تا پایان خردادماه نهایی شود، گفت: همچنین در نظر است، تا تنخواهی از سوی این سازمان برای اجرای این بسته اختصاص یابد.

وی اعلام کرد: در سال جاری بسته مشوق‌های صادراتی، با حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار، در بودجه سال ۹۹ در نظر گرفته شده است؛ این در حالی است که مبلغ در نظر گرفته شده در بودجه برای سال ۹۸، به دلیل طولانی شدن زمان امضای بسته حمایتی که به اوایل بهمن ماه موکول شد، کار را به نحوی پیش برد که صادرکنندگان نتوانستند از این مبالغ استفاده کنند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: قرار بر این است که این بودجه صرف زیرساخت‌های صادراتی در سال جاری شود؛ بر این اساس، صندوق توسعه ملی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت صمت، وزارت اقتصاد و وزارت جهاد کشاورزی مسئول تدوین بسته حمایتی شده اند؛ ضمن اینکه قرار است که جلسه اول برای تدوین این بسته، در هفته آینده با حضور دستگاه‌های ذیربط برگزار شود.

زادبوم گفت: نظر به شرایط ویژه امسال، اشکالات صادرات در سال ۹۹ را مشخص خواهیم کرد و با توجه به اینکه مرز‌های خاصی پیش روی صادرات در سال ۹۹ و در سایه شیوع کرونا باز است؛ قرار بر این است که زیرساخت‌های صادراتی در مرزها، بنادر و مراکز تولید کالا‌های صادراتی حائز اهمیت عملیاتی شود.

وی اظهار کرد: هم اکنون سه مرز ما در کردستان عراق، اگرچه ترافیک دارد، اما باز است؛ در حالی که اکنون که ترافیک در این مرز‌ها به دلیل بسته بودن سایر مرز‌ها وجود دارد، باید سردخانه و سایر زیرساخت‌های صادراتی را در آنجا فراهم کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رایزنی با ترکیه برای راه اندازی یک پایانه صادراتی مشترک در ایران به منظور تسهیل مراودات تجاری گفت: البته ترکیه نیز خواستار این است که این پایانه در مرز مشترک، اما در ترکیه مستقر باشد که در حال رایزنی برای تعیین تکلیف این کار هستیم؛ چراکه مرز بازرگان نیز در ایران، آمادگی راه اندازی این زیرساخت را دارد.

وی ادامه داد: در سال جاری، در وزارت صنعت ۵ پروژه برای حوزه صادرات تعریف شده که تمام نهاد‌های درگیر این وزارتخانه، در اجرای آن مستقر هستند؛ این در شرایطی است که صندوق ضمانت صادرات ایران، مرکز ملی فرش هر کدام، یک پروژه از این ۵ پروژه را هدایت می‌کنند و در نهایت، سه پروژه نیز در اختیار سازمان توسعه تجارت ایران است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *