تدارک تلویزیون برای ماه مبارک رمضان/آخرین وضعیت ساخت سریال «موسی (ع)»
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و ششمین روز از فروردین ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به معرفی گزینه های احتمالی سریالهای تلویزیون برای ماه مبارک رمضان اشاره کرد.
«جمال شورجه» در قرنطینه ۱۰۰% خانگی به سر میبرد
احمد میرعلایی تهیه کننده سریال تلویزیونی «موسی (ع)» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین وضعیت جمال شورجه کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران گفت: خوشبختانه وضعیت شورجه نسبت به گذشته بسیار بهتر شده و میتوانم بگویم در مقایسه با روزهای ابتدایی بیماری پیشرفت بسیار زیادی داشته است.
وی درباره آخرین روند درمانی کارگردان سریال «حضرت موسی (ع)» تاکید کرد: خوشبختانه مداوا و معاینه پزشکان همچنان و به بدون هیچ مشکلی همچنان به صورت خانگی صورت میگیرد، شورجه همچنان مشغول انجام عمل فیزیوتراپی بوده و وضعیت عمومی نیز نسبت به قبل بهتر است.
میرعلایی در همین رابطه ادامه داد: دور تازه از معالجات فیزیکی زیر نظر متخصصان مغز و اعصاب روی جمال شورجه آغاز همچنان ادامه دارد، این معالجات نوع تازه و خاصی از فیزیوتراپی محسوب میشود که خدا را شکر تاکنون کاملاً نتیجه داده است.
تهیه کننده پیشکوست سینما و تلویزیون درباره وضعیت خانگی جمال شورجه در ایام شیوع کرونا اذعان کرد: با توجه به حساسیت بالای بیماری کرونا برای افراد خاص و بیماران، جمال شورجه از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا در قرنطینه ۱۰۰ درصد خانگی به سر برده و به هیچ عنوان منزل را ترک نخواهد کرد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
سوژه یابی در مطالعه باید آموزش داده شود/ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی نیازمند برنامه ریزی است
محمد قبادی نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون استفاده بهینه از اوقات فراغت گفت: نمیتوان برای آدمهای مختلف به یک الگو و برنامه مشترک به منظور گذاراندن اوقات فراغت رجوع کرد، زیرا هر کسی ذائقه و عقاید خاصی دارد، با این حال برخی افراد علاقمند به خواندن کتاب در اوقات فراغت خود هستند.
وی در همین راستا ادامه داد: من معتقدم هر شخص بنابر شرایط و وضعیت خود میتواند زمان خود را با کارهای فرهنگی همچون گوش دادن به یک موسیقی و یا خواندن کتاب و یا دیدن یک فیلم تلویزیونی که اطلاعات ارزشمندی را در بر دارد برنامه ریزی کند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده اینجا کلیک کنید
وی در همین راستا ادامه داد: اگر تاکید دارم که تنها نمیتوان اوقات فراغت را به مطالعه اختصاص داد به این دلیل است که اگر حال و هوای مطالعه را نداشته باشیم بیش از اینکه سرگرم شویم و اطلاعات کسب کنیم از این کارخسته و دلزده میشویم.
قبادی با اشاره به شاخصهای کلی به منظور مطالعه کتابهای ارزشمند ابراز کرد: شاخص کلی که بتوان به وسیله آن کتابهای خوب و ارزشمند را از کتابهای نا مناسب تشخیص داد وجود دارد، کتابهایی که از نظر محتوا و از نظر نگارش با کیفیت تولید شده باشند، سبب میشوند تا علاوه بر کسب اطلاعات ارزشمند؛ علاقه خواننده برای مطالعه افزایش یابد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
اکران آنلاین «خوب بد جلف ۲» صحت ندارد/ادامه اکران ارتش سری بعد از بازگشایی سینماها
محسن چگینی تهیه کننده فیلم سینمایی «خوب بد جلف:ارتش سری» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون احتمال اکران آنلاین این فیلم گفت: اکران آنلاین فیلم سینمایی «خوب بد جلف:ارتش سری» صحت ندارد و ما تصمیمی در قبال اکران اینترنتی این اثر نگرفتهایم.
وی درباره صحبتهای صورت گرفته درباره اکران آنلاین ارتش سری تاکید کرد: از همان ابتدا بحث ما بر سر این بود که ببینیم فیلم سینمایی «خروج» ساخته ابراهیم حاتمیکیا با چه بازخوردی روبرو شده و چه اتفاقی برایش میافتد، تا بعد از پخش این فیلم درباره احتمال اکران آنلاین فیلممان فکر کنیم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
این تهیه کننده سینما درباره قاچاق آثار سینمایی افزود: متاسفانه فیلم خروج بعد از اکران آنلاین قاچاق شد و ما هم از ابتدا درباره اکران آنلاین از همین اتفاق می ترسیدیم. البته این را هم بگویم برخی فیلمها برای سینما ساخته شدهاند و باید آنها را تنها در سالن دید، خوب بد جلف فیلمی است که بهتر از تا در سالن در اختیار مخاطب قرار گیرد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
آخرین فیلم «هریسون فورد» در سینمای هالیوود ۱۰۰ میلیون دلاری شد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی «آوای وحش» به کارگردانی کریس سندرز در ماه دوم اکران بین المللی خود در سینماهای هالیوود توانست با فروشی معادل صد میلیون دلار در رتبه هفتم جدول فروش جهانی بایستد.
«هریسون فورد» بازیگر باسابقه و قدیمی سینمای هالیوود با فیلم سینمایی «آوای وحش» به کارگردانی کریس سندرز حضور دوباره ای در چرخه اکران سینماهای جهان خواهد داشت. مردم فورد را بیشتر با نقش هان سولو در فیلم جنگ ستارگان میشناسند. در عین حال نقش دکتر ایندیانا جونز، باستانشناس و ماجراجوی سری فیلمهای ایندیانا جونز هم بسیار بر شهرت او افزودهاست.
- بیشتر بخوانید:
- برای آشنایی با آخرین فیلم «هریسون فورد» اینجا کلیک کنید
فورد بیش از هر چیز به خاطر فیلمهای اکشن خود معروف است. پس از چهار دهه کار در عرصه هنر او نقش و شخصیتهای متفاوتی را ایفا کردهاست.
سالهای دهه هشتاد موفقیتی باور نکردنی رابرای فورد به همراه داشتند. ابتدا او نقش هان سولو را بازی کرد. سپس در فیلم امپراتور سرنگون میشود، در نقش «دارت ویدر» بازی کرد و پس از آن نوبت به اوج موفقیتش در فیلم «مهاجمان صندوقچه گم شده» رسید. نویسنده این فیلم جرج لوکاس و کارگردان آن استیون اسپیلبرگ بود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
کیفیت در تولید کتاب مهمتر از کمیت است/افزایش قیمت کتاب سرانه مطالعه را کاهش میدهد
مسعود سلطانی نویسنده و نامزد بخش داستان کوتاه جایزه جلال و نویسنده کتاب «گر نوشت» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون لزوم توجه به کیفیت در نگارش کتاب گفت: من معتقدم باید به کیفیت در نگارش کتاب توجه فراوانی کرد زیرا نگارش اثر با کیفیت در طولانی مدت باعث بقای نویسنده می شود. از نظر من نویسندگانی که تعداد زیادی کتاب نوشته اما نتوانستهاند حتی یک اثر ارزشمند از خود بر جای بگذارند عملکرد موفقی در این زمینه نداشتهاند.
نویسنده کتاب «گر نوشت» در مورد تولید آثار ماندگار تاکید کرد: من معتقدم زمانی میتوان گفت که نویسندهای موفق عمل کرده که وی توانسته باشد اثری ماندگار از خود خلق کند، در همین راستا خودم نیز تلاش کردم کتابهایی را که مینگارم بارها مورد بازبینی قرار دهم تا بتوانم اثری ماندگار و موفق را خلق کنم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده اینجا کلیک کنید
وی با اشره به تاثیر قیمت کتاب بر سرانه مطالعه بیان کرد: با افزایش قیمت کاغذ سرانه مطالعه در مسیر نزولی قرار خواهد گرفت، زیرا باید همچنان تلاش کنیم تا این محصول از سبد خانوار حذف نشود، هرچند اگر کتابهای خوب به جامعه معرفی شوند مخاطبان به هر شکلی شده آن را تهیه میکنند.
وی با گلایه از وضعیت نویسندگان شهرستانی تصریح کرد: برحورد ناشران با نویسندگان شهرستانی خوب نیست، آنان حتی کتابهایی را که از سوی نویسندگان شهرستانی ارائه میشود را نمیخوانند و بدون مطالعه آنها را رد میکنند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
کدام سریالها در رمضان ۹۹ روی آنتن میروند؟
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سریالهای مناسبتی همواره در میان ایرانیان از طرفداران بسیار زیادی برخوردار بوده است، این سریالها با توجه به جنبههای مخصوص به زمانه خود ساخته شده و ارتباط بسیار زیادی را با مخاطبان تلویزیونی برقرار میکنند.
سریالهای مناسبتی عید نوروز، ایام ماه محرم و سریالهای ماه رمضان از جمله آثاری هستند که طی سالهای گذشته با استقبال پرشمار مخاطبان روبرو بوده اند، این ایام تاثیر فراوانی در دیده شدن آثار داشتهاند، حتی میتوان گفت موفقیت بسیاری از سریالها مدیون زمان پخش آنها بوده و شاید اگر در زمان دیگری پخش میشدند با چنین استقبالی روبرو نمیشدند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید
سریال ملکوت، او یک فرشته بود، پایتخت، شب دهم، صاحبدلان، میوه ممنوعه و مدینه از جمله آثار موفقی هستند که شاید مهمترین دلیل موفقیت آنها قرارگیری در جدول پخش آثار مناسبتی بوده است، ایام ماه رمضان سال ۹۹ نیز همچون سالهای گذشته شاهد پخش آثاری متنوع از شبکههای مختلف سیما خواهد بود.
سریال تلویزیونی ۸۷ متر، زیر خاکی، پدر پسر، میجان و بچه مهندس از جمله آثاری هستند که احتمال پخش آنها در ماه رمضان سال ۹۹ بیش از سایر آثار است، البته در این میان فصل دوم سریال تلویزیونی «نون. خ» پیش از این در کنداکتور پخش قرار گرفته اما مشخص نیست که این مجموعه تلویزیونی تا پایان ماه مبارک رمضان روی آنتن خواهد بود و یا در غیر این صورت آیا جایگزینی برای آن در نظر گرفته شده است یا نه.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی به آثاری که احتمالا در رمضان سال جاری روی آنتن تلویزیون می روند نگاهی انداخته است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.