صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دست اندرکاران جشنواره تئاتر رضوی تولید متن و حمایت از مولفان را در اولویت کار خود قرار دهند

۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷:۱۳
کد خبر: ۶۱۲۴۹
خبرگزاری میزان: مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: از دست اندرکاران تهیه و تولید جشنواره دهم تئاتر رضوی انتظار می رود که تولید متن و حمایت از مؤلفان به ویژه در عرصه تئاتر رضوی را در اولویت کار خود قرار دهند.
به گزارش گروه فرهنگی ، رحمت امینی در گفت و گو با روابط عمومی دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی گفت: در بحث تئاتر مذهبی باید تلاش شود که به دام کلیشه‌گرایی نیفیتم و با توجه به اینکه کلیشه‌ها از متن شروع می‌شوند، مهمترین مرحله در تئاتر، ‌نمایشنامه‌ای است که نوشته می‌شود و ایده‌ای است که باید به اجرا درآید.
 
وی با انتقاد از اینکه در عرصه تئاتر، کمترین اهتمام به نمایشنامه نویسی وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به اینکه در تئاتر همه دچار ضرر هستند و به حق خودشان نمی رسند، اما از دست اندرکاران تهیه و تولید چنین جشنواره‌ای انتظار است که تولید متن و حمایت از مولفان به ویژه در عرصه تئاتر رضوی را در اولویت کار خود قرار دهند.
 
این نویسنده و کارگردان تئاتر با تاکید بر اینکه "تولید و حمایت از تئاتر مهم است، نه یک دوره جشنواره" ادامه داد: برگزارکنندگان این جشنواره می‌توانند برگزیده‌های ادوار گذشته را مرور و آنها را بازشناسی کنند و در ادامه برگزاری جشنواره، حامی تفکرات و اندیشه‌های گروه های اجرایی دیگر باشند تا جشنواره رضوی در سطح کیفی بسیار بالاتر و تاثیرگذارتری قرار گیرد.
 
امینی گفت: در حال حاضر، نمایشی در حوزه هنری اجرای عمومی می شود که یکی از تولیداتی بوده که به واسطه جشنواره تئاتر رضوی شکل گرفته ولی حوزه هنری از اجرای آن حمایت می کند؛ در حالی که این گروه و گروه های دیگر که ماحصل تولیدات جشنواره تئاتر رضوی هستند باید توسط دبیرخانه جشنواره برای اجرا در سایر نقاط کشور مورد حمایت قرار گیرند.
 
وی به برگزارکنندگان جشنواره دهم تئاتر رضوی پیشنهاد داد که اگر در میان نمایش‌های جشنواره چند اثر درخشان حضور داشت، آنها تا یک سال حداقل به  4 یا 5 استان کشور اعزام، حمایت و اجرا شوند.
 
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تاکید کرد: از آنجا که قصد تشکیلات جشنواره رضوی این است که به واسطه هنر مفاهیم مورد نظر خود را اشاعه دهند، این اتفاق از طریق تئاتر به خوبی می‌تواند رخ داد زیرا تئاتر هم زنده است و هم هزینه های کمتری برای تولید لازم دارد و در صورت چنین برنامه‌ریزی‌ای، ضمن آنکه بچه های تئاتر با اشتیاق بیشتر برای سالهای بعد آماده شرکت خواهند شد، نهایتا مفاهیم مندرج در فراخوان تئاتر رضوی نیز محقق خواهد شد.
 
گفتنی است؛ همایش علمی گفتمان تئاتر دینی کشور در قالب یکی از برنامه‌های دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی یکم و دوم مردادماه سال جاری با حضور اساتید و کارشناسان برجسته تئاتر کشور در خراسان شمالی(بجنورد) برگزار می‌شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *