صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انعقاد تفاهم‌نامه با پلیس فتا برای شناسایی، کنترل شکار و صید اینترنتی گونه‌های جانوری/ سرعت گرفتن روند بیمه کردن خرس سیاه از پلنگ

۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۰:۱۶
کد خبر: ۶۱۲۱۵
خبرگزاری میزان: مدیرکل دفتر مدیریت شکار و صید سازمان محیط زیست کشور با اعلام خبر انعقاد تفاهم نامه بین سازمان محیط زیست و پلیس فتا به منظور شناسایی و در نتیجه کنترل بیشتر شکار و صید اینترنتی گونه های جانوری گفت: فرآیند بیمه کردن خرس سیاه به علت پراکنش اندک آن سرعت بیشتری دارد، این در حالی است که روند بیمه کردن پلنگ به علت گستردگی آن در 30 استان با سرعت کمتری در حال انجام است.

علی تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با اشاره به برگزاری جلسه مشترک با یک شرکت بیمه‌گذار به منظور بیمه کردن پلنگ و خرس سیاه در سطح کشور، عنوان کرد: در این میان بیمه کردن خرس سیاه به دلیل اینکه گستردگی آن در سطح کشور اندک است و شامل یک تا دو استان می شود چندان مشکل نیست، اما بیمه کردن پلنگ به علت اینکه پراکنش آن 30 استان را در بر می گیرد سخت به نظر می رسد.

وی با اشاره به تعدد آسیب های وارد شده به پلنگ در سطح کشور و خسارت های زیاد ناشی از آن عنوان کرد: بیمه کردن این گونه جانوری نیاز به مطالعه بیشتر و تلاش برای هدایت بیمه گذار دارد.

مدیرکل دفتر مدیریت شکار و صید سازمان محیط زیست کشور در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به انعقاد قراردادی با پلیس فتا به منظور مقابله با خرید و فروش اینترنتی، همچنین نمایش عکس های گونه های جانوری توسط شکارچیان غیرمجاز ادامه داد: طبق این تفاهمنامه پلیس فتا موارد مشکوک را به سازمان محیط زیست گزارش می کند و در اتخاذ روش های مقابله، برخورد و پیشگیری به مشورت می پردازد. ادامه این تفاهمنامه به شناسایی و در نتیجه کنترل بیشتر شکار و صید اینترنتی گونه های جانوری منجر می شود.

تیموری با اشاره به افزایش جریمه تخلف صید و شکار در ماه های گذشته اظهار کرد: جریمه تخلفات شکار و صید غیرمجاز در فضای واقعی و سایبری هر دو به یک اندازه است این در حالی است که مبالغ تعیین شده از نظر ما در حال حاضر بازدارندگی لازم را دارند.

این مقام مسئول در پایان گفت: هزینه جریمه شکار دلیجه(یک نوع پرنده شکاری) به دلیل اینکه طعمه سایر پرندگان شکاری همانند بحری، بالابان و شاهین بوده، 20 میلیون تومان تعیین شده، این در حالی است که مبلغ جریمه شکار پرندگان ذکر شده به عنوان پرندگان شکاری 60 میلیون تومان است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *