جداسازی پرسنل میادین میوه و ترهبار از شهروندان برای مقابله با کرونا/ آغاز تبدیل حفاظهای پلاستیکی به حائلهای شیشهای
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به تشریح ۱۰ گام برای مقابله با کرونا در میادین میوه و تره بار پرداخت.
به گزارش گروه جامعه ، سید سعید راد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، به تشریح ۱۰ گام برای مقابله با کرونا در میادین میوه و تره بار پرداخت.
راد با تاکید بر اینکه کارکنان میادین میوه و تره بار در تمام ایام تعطیلات عید نوروز، مشغول خدمات رسانی به شهروندان بودند و تلاش کردیم تا با وجود همه دشواریهای موجود، رضایت خاطر مراجعه کنندگان به این مراکز را جلب کنیم، افزود: میادین میوه و تره بار مستقیماً با مردم در ارتباط هستند و برای پیشگیری از انتشار و گسترش ویروس کرونا، مجموعهای از اقدامات پیشگیرانه را در قالب ۱۰ گام عملی در میادین، تعریف و اجرا کردیم.
وی در تشریح این اقدامات، به عملیات ضد عفونی کردن میادین و بازارهای میوه و تره بار، اشاره و اظهار کرد: ۲۴۵ میدان و بازار میوه و تره بار به صورت روزانه ضد عفونی میشوند تا امکان شیوع ویروس در فضای این مراکز به حداقل میزان ممکن کاهش یابد، ضمن اینکه کارگران میادین میوه و تره بار که آموزشهای لازم را به منظور رعایت بهداشت فردی فرا گرفته اند، به صورت مرتب مورد تب سنجی قرار میگیرند و در صورتی که تب آنها بالا باشد، بلافاصله به مراکز درمانی معرفی میشوند.
راد از اجرای طرح غربالگری بیماری کرونا برای بیش از ۶ هزار نفر از کارکنان و کارگران میادین میوه و تره بار با همکاری شرکت شهر سالم شهرداری تهران خبر داد و تصریح کرد: در راستای اجرای طرح فاصله گذاری فیزیکی، نسبت به انجام نشانه گذاری برای رعایت فاصله ایمن در میادین میوه و تره بار اقدام کرده ایم، اما موفقیت این طرح، قبل از هر چیز مشروط به رعایت فاصله از سوی شهروندانی است که به میادین مراجعه میکنند.
وی نصب بنرها و پوسترهای آموزشی در زمینه رعایت بهداشت فردی در سطح میادین میوه و تره بار و اعلام نکات بهداشتی از طریق سیستم صوتی در فضای میادین را از جمله اقدامات به عمل آمده در حوزه آموزش و اطلاع رسانی در این مراکز برشمرد و گفت: تلاش کرده ایم تا از طریق تعبیه حفاظهای پلاستیکی، نسبت به جداسازی جایگاه صندوقداران و توزین کنندگان محصولات با شهروندان اقدام کنیم و البته تبدیل حفاظهای پلاستیکی به حائلهای شیشهای را نیز آغاز کرده ایم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، انجام کنترلهای کیفی و نظارتهای بهداشتی بر کلیه محصولات از جمله مواد پروتئینی که در میادین میوه و تره بار عرضه میشوند را از جمله اقدامات پیشگیرانه برای تامین سلامت شهروندان، اعلام و خاطرنشان کرد: علاوه بر این، بازرسان فنی و ناظران کیفی ما به صورت محسوس و نامحسوس، نسبت به کنترل وضعیت میادین و نحوه خدمات رسانی و رعایت ملاحظات بهداشتی در این مراکز، نظارت میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *