صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عنبرنسارا کرونا را از بین می‌برد؟

۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹:۱۷
کد خبر: ۶۱۱۶۰۷
معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: اسپند و عنبرنسارا ممکن است بر روی ویروس کرونا اثراتی داشته باشد، ولی فعلا در حد گمان است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، علیرضا عباسیان، معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در خصوص روش‌های طب سنتی برای ضد عفونی کردن هوای منزل به خبرگزاری ایسنا گفت: به طور کلی بر اساس مطالعات صورت گرفته مشخص شده است که موادی که بو‌های قوی و تند داشته باشند می‌توانند خواص ضد میکروبی، آنتی باکتریال و بعضا ضد ویروس داشته باشند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه مقالاتی در خصوص خواص اسپند و عنبرنسارا وجود دارد، ادامه داد: به عنوان مثال برای ماده عنبرنسارا هم برای خاصیت ضد التهابی آن و هم برای خاصیت ضد ویروسی‌اش مقالاتی وجود دارد؛ به شکلی که در مواردی مشخص شده حتی در خاصیت ضد ویروسی قوی‌تر از اسپند است. به این صورت نمی‌توان به صورت مطلق منکر خاصیت ضد ویروسی این مواد شد، همانطور که نباید این تصور به وجود بیاید که اسپند یا عنبرنسارا داروی درمان کرونا هستند.

وی افزود: این ویروس بسیار نو ظهور است و اکنون در این مدت کم نمی‌توان گفت اسپند و عنبرنسارا در از بین بردن قطعی کرونا موثر هست یا نه؛ اما، چون تاکنون مشخص شده است بر طیفی از ویروس توانسته موثر عمل کند و آن‌ها را از بین ببرد، گمان می‌رود که ممکن است بر روی ویروس کرونا نیز اثراتی داشته باشد، ولی همه این‌ها در حد گمان است و نمی‌توان در حد یقینی راجع به آن نظر داد.

عباسیان در ادامه در خصوص باور‌ها و باید‌ها و نباید‌ها پیرامون عنبرنسارا، خاطرنشان کرد: یکی از باور‌های غلط در مورد عنبر نسارا این است که عده‌ای بنابر نوع تهیه آن، گمان می‌کنند یک ماده میکروبی است در حالی که این تفکر اشتباه است وقتی چیزی می‌سوزد و تبدیل به ذغال می‌شود هر جانداری که در محیط آن وجود داشته باشد از بین می‌رود، این در حالی است که در دود عنبرنسارا هیچگونه میکروبی وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از اقلام دود کردنی همچون اسپند و عنبرنسارا برای همه افراد توصیه نمی‌شود، گفت: مصرف این دود کردنی‌ها به صورت مکرر می‌تواند تا حدی به مخاطات دستگاه تنفسی آسیب برساند، به همین دلیل هر دو هفته یکبار دود کردن عنبرنسارا می‌تواند مشکلی نداشته باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *