صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مجامع بین المللی از عملکرد ایران در مبارزه با کرونا تقدیر کردند

۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰:۴۰
کد خبر: ۶۱۱۴۰۸
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نائب رئیس کمیسیون بهداشت،درمان مجلس با تاکید بر اینکه برای مدیریت و درمان کرونا، پروتکل درمانی خود را براساس کشور خاصی تنظیم نکرده و الگوبرداری صرف از هیچ کشوری نداشته‌ایم، گفت: بسیاری از کشور‌ها و مجامع بین المللی زبان به تقدیر و تشکر از عملکرد ایران گشودند و در تمام تریبون‌ها اعلام کردند که ایران برای مبارزه با کرونا خوب عمل کرده است.
به گزارش گروه سیاسی ، محمد حسین قربانی عملکرد وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و حاکمیت را در مدیریت و کنترل کرونا مثبت ارزیابی کرد و گفت: این نشانه موفقیت تیم و کادر درمانی است.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مورد نحوه عملکرد نهاد‌های زیربط برای مدیریت و کنترل بیماری کرونا، افزود: ویروس کرونا به عنوان یک بحران بین المللی بالغ بر ۲۰۰ کشور دنیا را درگیر کرده و علاوه بر به خطر انداختن سلامت جوامع، برای بسیاری از کشور‌ها در حوزه امنیت نیز خطرساز و بحران آفرین بوده است.

وی ادامه داد: معتقدم بسیاری از کشور‌ها در زمینه آمار و ارقام خیلی شفاف عمل نکردند، اما باید پذیرفت همه کشور‌ها می‌توانند در ارائه آمار برای خود سیاست و حریمی داشته باشند؛ همه می‌دانیم که اولین کشوری که آمار خود در خصوص کرونا را اعلام کرد چین بود و اولین بار هم آن پزشک چینی دنیا را از آمدن یک ویروس جدید آگاه کرد، اما اکنون وقت اینکه بخواهیم دیگران را بازخواست کنیم نیست و بعد از بحران می‌توان به طور دقیق و کارشناسی به این گونه موضوعات پرداخت.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس دهم، گفت: دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در جایی گفت که اکنون وقت مچ‌گیری و انتقاد و زیر سؤال بردن نیست بلکه وقت کار عملیاتی و میدانی است بنابرابن وظیفه اصلی همه‌ی کشور‌های دنیا و علمای حوزه تحقیق و پژوهش این است که به کار درمان و پیشگیری کرونا بپردازند و تمامی تلاش خود را برای تولید یک داروی مؤثر برای درمان این بیماری معطوف کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم یادآور شد: در این مدت از تجربیات همه کشور‌هایی که درگیر بیماری بودند از جمله چین و همچنین از داشته‌های خودمان مانند نیرو‌های متخصص و دانشمندان داخلی، ظرفیت غربالگری و طرح تحول سلامت که در طی سال‌های گذشته انجام شده، برای درمان کرونا استفاده کردیم.

قربانی با تاکید بر اینکه برای مدیریت و درمان کرونا، پروتکل درمانی خود را براساس کشور خاصی تنظیم نکرده و الگوبرداری صرف از هیچ کشوری نداشته‌ایم، یادآور شد: بسیاری از کشور‌ها و مجامع بین المللی زبان به تقدیر و تشکر از عملکرد ایران گشودند و در تمام تریبون‌ها اعلام کردند که ایران برای مبارزه با کرونا خوب عمل کرده و حتی شاید بتوان گفت آن‌ها از ما الگو برداشته اند.

نائب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مورد دلایل مهار نسبی کرونا در دو استان بحرانی، گفت: در دو استان (قم و گیلان) تا ۱۵ اسفند پیک بحران بود و بعد از شیوع غربالگری و بیماری یابی، باعث کاهش ورودی بیماران به بیمارستان‌ها شد البته درست است که آمار ما بالا رفت، اما این رمز موفقیت ما بود که ما بیماران در منزل را هم پیدا کردیم و پروتکل درمانی را برایشان اجرا و درمانشان کردیم.

وی افزود: در این مدت به عنوان نایب رییس کمیسیون بهداشت مجلس و نماینده تام الاختیار وزیر در استان گیلان حضور داشتم و از حدود ۵ هزار تخت بیمارستانی ما در استان گیلان در بخش خصوصی و دولتی بالغ بر ۸۰ درصد تخت‌ها توسط بیماران کرونایی اشغال شده بود، که امروز تخت‌های اشغالی ما به کمتر از ۴۰۰ تخت رسیده است.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با بیان اینکه باید شرایط استان تهران را در مهار کرونا متفاوت دید، گفت: جغرافیا، بافت جمعیتی و عدم تناسب زیرساخت‌ها با جمعیت تهران، تردد‌های بالای خارج از استانی، نوع تجارت و نوع بازار و صنعتی که در تهران حاکم است باعث می‌شود که تهران را متفاوت ببینیم.

آنطور که خانه ملت گزارش داده است؛ قربانی ادامه داد: معتقدم برای استان تهران باید فشار مضاعف و متفاوتی برای مهار کرونا وارد کنیم و مردم هم باید کمک کنند و اگر این ملاحظات انجام نشود تهران می‌تواند کشور را به عنوان یک منحنی بحران دیگر درگیر کند. 
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *