هشدار نسبت به مصرف قارچهای خودرو
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: تشخیص این قارچها به روشهای علمی و تخصصی توسط متخصصان امکان پذیر است و به طور جد توصیه میشود که از مصرف قارچهای خودرو که فصل رویش آنها آغاز شده است، خودداری کنند.
وی عنوان کرد: برخی از گونههای این قارچها به دلیل دارا بودن مادهای سمی به نام آماتوکسین، منجر به مسمومیتهای شدید میشوند که سموم این گونه قارچها بر اثر حرارت پختن، کباب کردن و یا آب پز کردن از بین رفته و تخریب نمیشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از مردم خواست که تنها از قارچهای بسته بندی شده بهداشتی و دارای پروانه بهره برداری استفاده کنند.سرگیجه، تهوع، عطش، استفراغ، درد شکم، ضعف و بی حالی از نشانههای عمده مسمومیت با قارچهای سمی و خودرو است.