دو اطلاعیه مهم کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا/واکنش هنرمندان به روزهای قرنطینه کرونایی
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نوزدهمین روز از فروردین ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به انتشار دو اطلاعیه مهم کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا اشاره کرد.
روزهای قرنطینه را با فیلم دیدن و کتاب خواندن میگذرانم/فیلمبرداری سریال «گیل دخت» به دلیل کرونا متوقف شد
بازیگر سریال «گیل دخت» گفت: اکثریت خانوادهها به دلیل بیماری کرونا در خانه مانده اند، من تصور می کنیم به فراخور سلیقه بهترین زمان برای مطالعه کتاب، کنار خانواده ماندن و فیلم دیدن برای ما به وجود آمده است که خود من از تمامی این زمان حداکثر بهره را می برم.
فخرالدین صدیق شریف بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون آخرین فعالیت های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا اکثریت پروژه ها منتفی و معوق شده و من هم به طبع اکثریت مردم در حال حاضر در خانه مانده ام.
وی با اشاره به توقف تولید سریال «گیل دخت» به دلیل بیماری کرونا افزود: پیش از شیوع بیماری مشغول بازی در سریال «گیل دخت» به کارگردانی «مجید اسماعیلی» بودم که بعد از بیماری و شیوع آن ضبط فعلاً متوقف شده است.
این بازیگر پیشکسوت درباره زمان شورع فیلمبرداری سریال «گیل دخت» اظهار کرد: همه ما منتظر پایان بیماری کرونا هستیم و طبیعتا فیلمبرداری بعد از قطعی شدن شرایط عادی شروع می شود، نزدیک به یکسال از فیلمبرداری اثر مانده و من هم فعلا در همین پروژه فعال هستم.
بازیگر سریال «گیل دخت» درباره مضمون این اثر اضافه کرد: این سریال به دوره زمانی قاجار بازگشته و اثری تاریخی اجتماعی محسوب می شود، در داستان گیل دخت ما شاهد بروز وقایعی در آن بازه تاریخی هستیم که به نظر فیلمنامه و قصه جذابی دارد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«امیر» اثری ناقص در سینمای تجربهگرا/فیلمی که نتوانست در گیشه سینما موفق شود
فیلم سینمایی «امیر» اولین ساخته «نیما اقلیما» سال گذشته در سینماهای کشور اکران شد و در انتها نزدیک به دویست میلیون تومان فروش را برای خود به همراه داشت، این فیلم هرچند اثری تجربهگرا محسوب میشد اما در گیشه و نگاه منتقدین به موفقیت چندانی دست پیدا نکرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی «امیر» اولین ساخته «نیما اقلیما» سال گذشته در سینماهای کشور اکران شد و در انتها نزدیک به دویست میلیون تومان فروش را برای خود به همراه داشت، این فیلم هرچند اثری تجربهگرا محسوب میشد اما در گیشه و نگاه منتقدین به موفقیت چندانی دست پیدا نکرد.
فیلم سینمایی «امیر» در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و نتوانست نظران چندان مثبتی را از سوی اهالی رسانه و منتقدین دریافت کند. برخی در زمان برگزاری جشنواره از این فیلم به عنوان یکی از آثار تجربی سینما یاد کردند و البته دارندگان نظر مثبت به این فیلم معتقد بودند که این اثر باید در بخش هنر و تجربه اکران می شد و اثری مناسب جشنواره فیلم فجر نبود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
مهمترین دلیل دلزدگی اهالی رسانه نسبت به فیلم «امیر» را میتوان در ساختار روایی این اثر دانست. فیلمنامه ساختاری نه چندان منسجم داشته و روایت بدون دلیل طولانی مدت داستان را تعریف می کند.
از سویی کارگردانی خاص به نیما اقلیما نه تنها نتوانست بر ویژگیهای اثر اضافه کند بلکه نوع ریتم کند اثر باعث شد تعداد بسیاری از مخاطبان فیلم امیر پیش از پایان این فیلم سالن سینما را ترک کنند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
پیشنهاد یک نویسنده برای مطالعه چند کتاب خوب به مخاطبان
یک نویسنده کتاب گفت: در حقیقت اوقات فراغت کرونایی ایجاد شده یک توفیق اجباری است که در اختیار همه افراد قرار گرفته و باید از آن استفاده بهینه شود، ماندن در خانه باعث میشود تا جامعه امروز ما بار دیگر با کتاب آشتی کند لذا اختصاص بخشی از زمان به مطالعه ارزشمند است.
علی اکبر والایی نویسنده کتاب در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون پیشگیری از گسترش بیماری کرونا گفت: شیوع بیماری کرونا نگرانیهایی را در جامعه با خود به همراه دارد که برای پیشگیری از گسترش آن باید همواره توصیههای بهداشتی را رعایت کرد و این امر شامل حال همه مردم کشور میشود.
وی با نگاه به بیماری کرونا از زاویه دیگر ابراز کرد: بیماری کرونا را میتوان از بعد دیگری نیز مورد بررسی قرار داد اگر این بیماری مشکلات و چالشهایی را با خود به همراه داشته اما در کنارش فرصتهای ارزشمندی را نیز برای مردم جامعه فراهم کرده است که باید به آنها فکر کنیم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
والایی روزهای قرنطینه را ایجاد فضایی مناسب برای مطالعه دانست و اظهار کرد: خانه نشینی برای پیشگیری از گسترش بیماری کرونا فرصتی مغتنم برای افراد ایجاد کرده تا به دور از دغدغههای شغلی و روزمره به مطالعه بپردازند در حقیقت اوقات فراغت ایجاد شده یک توفیق اجباری است که در اختیار همه افراد قرار گرفته و باید از آن استفاده بهینه کرد، ماندن در خانه باعث میشود تا جامعه امروز ما بار دیگر با کتاب آشتی کند لذا اختصاص بخشی از زمان به مطالعه ارزشمند است.
والایی حضور کتابهای الکترونیک را گزینهای ارزشمند برای روزهای قرنطینه کرونایی دانست و تاکید کرد: بیماری کرونا سبب شده تا همه مردم در خانه بمانند بنابراین تهیه کتاب به نوعی برای آنان با دشواری و مشکلاتی همراه است، لذا در این شرایط استفاده از کتابهای الکترونیک میتواند فضای مناسبی را برای افزایش میزان مطالعه فراهم کند و دسترسی آسان به کتابهایی که تهیه آنها با دشواری همراه است را تسهیل کند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
موارد مهمی از طرح فاصلهگذاری هوشمند که در پایتخت و استانها اجرایی میشود
کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا در اطلاعیهای موارد مهمی از طرح فاصلهگذاری هوشمند که از تاریخ ۲۳ فرودین در استانهای کشور و از ۳۰ فروردین در تهران به اجرا در میآید، برای اطلاع عموم مردم منتشر کرد.
به گزارش گروه فرهنگی ، در اطلاعیه کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا آمده است: ضمن تشکر ازهمکاری و مشارکت مردم عزیزایران در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله با ویروس کووید ۱۹ و با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد طرح فاصله گذاری هوشمند، موارد زیر به اطلاع عموم میرساند:
۱-با توجه به ماهیت گسترش و قابلیت بیماری کووید ۱۹ (کرونا) فاصله گذاری اجتماعی مهمترین راهکار کنترل همه گیری این بیماری است و رعایت این فاصله تاز مانی که بیماری در جامعه درچرخش باشد ضروری وباعنایت به اینکه میتواند تا ۹۵ درصد مانع ازشیوع گردد باید ادامه یابد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید
۲. طرح فاصله گذاری هوشمند ادامه طرح فاصله گذاری اجتماعی است که از اسفند ماه همزمان با شیوع بیماری کرونا در ایران اجرا شده و در این مرحله، صرفا مشاغل «غیر پر ریسک» همراه با التزام به رعایت دستورالعملهای بهداشتی مصوب وزارت بهداشت درمان واموزش پزشکی از تاریخ ۲۳ فرودین در استانهای کشور و از ۳۰ فروردین در تهران مجوز فعالیت پیدا میکنند.
۳. سیاست کلی و راهبرد عمومی ستاد ملی مقابله با کرونا، همچنان استمرار اصل «در خانه بمانیم» است و خروج ازمنزل تنها درصورت اضطرار، بصورت بسیار محدود با رعایت دقیق و کامل دستورالعملهای بهداشتی. برای مقابله با کرونا ممکن میباشد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
مجموعهای مستند از زندگی پر فراز و نشیب شهید سعید سلیمانی در «بحر سعید»
نویسنده کتاب «همنفس» گفت: از آنجا که مدتی با شهید سعید سلیمانی هم رزم و دوست بودم و در عین حال این دوست عزیز را در سال ۱۳۸۴ از دست دادم به همین دلیل اقدام به نوشتن کتابی در مورد زندگی وی کردم که در چهاردهمین سالگرد شهادتش آن را رونمایی کنم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه تازهترین خبرها از انتشارات ۲۷ بعثت اینجا کلیک کنید
شکری در مورد کتاب «بحر سعید» و محتوای آن اظهار کرد: کتاب «بحر سعید» زندگی شهید سعید سلیمانی را از زمان کودکی تا زمان شهادتش شامل میشود، در این کتاب از صحبتهای اعظم عبادی مقدم همسر شهید سعید سلیمانی و گفتوگوی همرزمانش استفاده شده است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
بازی «هانیه توسلی» در جشنواره فیلم فجر نادیده گرفته شد/تحقیقات زیادی برای «بیصدا حلزون» انجام دادم
کارگردان فیلم سینمایی «بیصدا حلزون» گفت: به نظرم هانیه توسلی از جسورترین بازیگران سینمای ایران است. این را هم بگویم که از ابتدا به استفاده از بازیگران چهره در فیلمم فکر میکردم.
بهرنگ دزفولی زاده کارگردان فیلم سینمایی «بیصدا حلزون» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون ریتم و اتمسفر این فیلم سینمایی گفت: به نظر من ریتم این فیلم کند نیست بلکه در جهت رساندن محتوا و آشنایی بیشتر و بهتر با زندگی ناشنوایان به این گونه شکل گرفت. من از اول قصد داشتم برای بهتر دیده شدن فیلم از هیچ تلاشی مضایغه نکنم.
وی درباره انتخاب بازیگران فیلم افزود: من میخواستم از بازیگرانی استفاده کنم که علاوه بر توانایی در ایفای چنین نقشی در اکران عموم هم بتوانند در جذب مخاطب تاثیرگذار باشند، پروسه انتخاب بازیگر ما بسیار طول کشید، از مجموعه بازیگران به نظرم هانیه توسلی از جسورترین بازیگران سینمای ایران است. این را هم بگویم که از ابتدا به استفاده از بازیگران چهره فکر میکردم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
دزفولی زاده درباره نگارش فیلمنامهای پیرامون مشکلات کم شنوایان و ناشنوایان تاکید کرد: ما در هنگام نگارش فیلمنامه همراه با فیلمنامه نویس چندین ماه به مراکز ناشنوایان میرفتیم، از مشکلات و دغدغه هایشان میپرسیدیم و هرچیزی که باعث ایجاد درام میشد را جویا شدم.
دزفولی زاده در همین راستا ادامه داد: بخش کاشت حلزون در مورد ناشنوایان بخشی از فیلمنامه بود، این اتفاق شاکله قصه را تشکیل میداد و هیچ تبلیغی برای انجام عمومی این عمل در فیلم صورت نگرفته است. من خواستم اطلاعاتی را در این زمینه به بیننده منتقل کنم، حال انجام یا عدم انجام این عمل به مخاطب مرتبط است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
آغاز نشر نسخه کاغذی رسانهها از شنبه ۲۳ فروردین
به اطلاع میرساند با عنایت به اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند از روزشنبه ۲۳ فروردین در سراسر کشور کلیه نشریات چاپی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، امکان انتشار خواهند داشت.
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا، بی شک تلاش شبانه روزی همکاران رسانهای در سطح ملی و استانی برای ایفای نقش موثر و پیشگام اطلاعرسانی در مقابله با کرونا بیش از گذشته نمایان نمود و جا دارد ازتلاش مستمر و ۲۴ ساعته سربازان گمنام نظام اطلاع رسانی کشور درصحنه مقابله با کرونا تقدیر و تشکر بعمل آید.
به اطلاع میرساندبا عنایت به اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند از روزشنبه ۲۳ فروردین در سراسر کشور کلیه نشریات چاپی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، امکان انتشار خواهند داشت.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید
همچنین نظر به اهمیت و نقش موثر نسخه چاپی رسانهها و هماهنگی بعمل آمده با مسولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در شهر تهران نیز که طرح فاصله گذاری هوشمند از روز ۳۰ فروردین اجرا میشود، چاپ نشریات شامل این محدودیت نخواهد بود و روزنامهها و نشریات چاپی میتوانند از روز ۲۳ فروردین، فرآیند تولید، چاپ و توزیع را آغاز نمایند.
بدین ترتیب در کلیه نقاط کشور با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مصوب و رعایت تمام جوانب برای پیشگیری از شیوع کرونا در مراحل تولید، چاپ و توزیع توسط مدیران رسانهها از روز ۲۳ فروردین، انتشار نسخه کاغذی روزنامهها و سایر نشریات بلامانع خواهد بود.