صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«مهاجر عشق»؛ روایتی از زندگی شهید حاج حمید رمضانی

۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۰۷۷۷
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
کتاب «مهاجر عشق»به زندگی شهید حاج حمید رمضانی در عنفوان جوانی و در کوران حوادث انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مردانه دست از جان شست به دفاع از میهن پرداخت.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، کتاب «مهاجر عشق»به زندگی شهید حاج حمید رمضانی در عنفوان جوانی و در کوران حوادث انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مردانه دست از جان شست به دفاع از میهن پرداخت.

در کتاب قطور تاریخ فصل جدیدی پدیدار شده است که سخت عاشقانه است. فقط آنان که دریافتند جان بی جانان همچو مرداری بیش نیست عزم بر هجرتی بزرگ جزم کردند تا به معشوق برسند. اما این هجرت نه پیمودن کوه‌ها و دشت‌ها و راه‌ها بود ونه گذر از شهر‌ها و روستا‌ها بلکه هجرتی بسیار عظیم‌تر بود. هجرت از درون خویشتن. آری می‌توان از درون خویش هجرت کرد، اما بال پرواز نه هر کسی را شاید.


بال پرواز فقط بر شانه پرستو‌های عاشق می‌روید. پیمان عشق بستن کار آسانی است، اما تا آخر بر سر پیمان ماندن نه کار هر خسی است. مرغ زرین می‌خواهد و در آمدن در آتش‌های نمرودیان. شیرمردی باید این راه شگرف، تا عاشقانه و حیران در ره عشق گریان و خندان راه بپیماید.

شهید حاج حمید رمضانی در عنفوان جوانی هجرتی عاشقانه از درون به سوی معشوق آغاز کرد و چندین سال بر سر این پیمان پایمردی کرد.

و در کوران حوادث انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مردانه دست از جان شست و پای در این راه نهاد و سر انجام به سرمنزل مقصود رسید. کتاب مهاجر عشق سرگذشت مستند این مهاجرت عاشقانه است. این کتاب حاصل سه سال پژوهش و بیش از صد ساعت مصاحبه (از جمله ۳۶ ساعت مصاحبه توسط محمد رضا رشیدی و ۱۰ ساعت مصاحبه توسط بهزاد شیخی) و جمع آوری اسناد مکتوب و غیر مکتوب از خانواده و دوستان و هم رزمان شهید و ارگان‌هایی مانند بنیاد شهید انقلاب اسلامی و مرکز اسناد دفاع مقدس است که تعدادی از این اسناد انتخاب و در بخش پایانی کتاب درج شده است. همچنین منبع اغلب خاطرات برای اطلاع علاقه‌مندان در پانوشت‌های متن کتاب نیز ذکر شده اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *