صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زنجیره صنایع شیلاتی بدون ضایعات ایجاد می‌شود

۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸:۰۸
کد خبر: ۶۱۰۷۱۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: ایجاد صنایع جدید شیلانی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عیسی گلشاهی در رابطه با افزایش ظرفیت کارگاه‌های تولیدی شیلات اظهار کرد: با توجه به رغبتی که مردم به محصولات بسته‌بندی شده آبزیان نشان دادند، در سال جدید افزایش ظرفیت کارگاه‌های تولیدی را با اختصاص تسهیلات بانکی مدنظر قرار دادیم.

وی افزود: برنامه‌های آموزشی برای ارتقا دانش فنی صاحبان سرمایه با حضور مدرسین داخلی و بین‌المللی برگزار خواهد شد.

گلشاهی با اشاره به ایجاد صنایع جدید در جنوب کشور، خاطرنشان کرد: ایجاد صنایع جدید شیلاتی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم تا این صنایع به صورت یک زنجیره صنایع بدون ضایعات فعالیت کنند و ضایعات و مواد دورریز هر خط تولید، ماده اولیه خط تولید بعدی باشد.

وی افزود: به زودی شاهد بهره‌برداری از یکی از واحد‌های تولید کنسرو کشور خواهیم بود تا ۱۰ درصد به ظرفیت تولید کنسرو اضافه شود که این کار با کیفیت بسیار مناسب وارد بازار خواهد شد.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران تصریح کرد: محصولات دارای ارزش افزوده بر پایه ماهیان ریز را در برنامه داریم؛ همچنین محصولات متنوع با پایه خمیر ماهی و محصولات غذایی مختلف و مقرون به صرفه از ماهی تهیه خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سازمان شیلات برای آموزش مصرف کنندگان تاکید کرد: کلاس‌های آموزش طبخ آبزیان برای خانم‌های خانه و هم افرادی که تهیه غذا برای اماکن پر جمعیت را بر عهده دارند، برگزار می‌شود.

گلشاهی افزود: جشنواره‌ها و پروژه‌های الگوسازی رستوران‌های سطح کشور را در دستور کار داریم که با استفاده از منو‌های پیشنهادی سازمان شیلات ایران اجرا خواهد شد.

وی یادآور شد: پایلوت این طرح در استان گیلان در حال انجام است و پس از آن به رستوران‌هایی که قابلیت طبخ اقتصادی آبزیان را داشته باشند، برند خواهیم داد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *