ایجاد تحول زیرساختی در اقتصاد با تحقق شعار «جهش تولید»
امام جمعه بجنورد گفت: «جهش تولید» به این معنا است که اقداماتی که تاکنون انجام شده مثبت و خوب بوده، اما باید نقطه عطف در اقتصاد به وجود بیاوریم و به سمت جهش همه سویه در تمام حوزهها پیش برویم و هر کسی در حوزه کاری خود به انجام وظایف بپردازد.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه جهش تولید شعار مجزا از سالهای قبل نیست گفت: به عنوان مثال در سالهای گذشته از جمله در سال ۱۳۸۰ شعار اقتدار ملی، اشتغال آفرینی، ۱۳۸۸ اصلاح الگوی مصرف، ۱۳۸۹ همت مضاعف کار مضاعف، ۱۳۹۰ جهاد اقتصادی، ۱۳۹۱ تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، ۱۳۹۲ خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، ۱۳۹۳ اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، ۱۳۹۴ دولت و ملت همدلی و همزبانی، ۱۳۹۵ اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، ۱۳۹۶ اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال، ۱۳۹۷ حمایت از کالای ایرانی، ۱۳۹۸ رونق تولید ملی و ۱۳۹۹ جهش تولید مطرح شد.
یعقوبی اظهار کرد: وقتی این فهرست نامگذاری را مرور میکنیم پی میبریم که رهبر معظم انقلاب ایدهای در بحث اقتصاد دارند که اگر بخواهیم کشورمان را از نظر اقتصادی پیش ببریم باید آن را از نفت جدا کنیم و این یکی از عیوب اقتصاد ما است که در نفت وابستگی سیاسی هم پیدا کردهایم و با یک فشار و تحریم مشکلاتمان افزایش مییابد یا برمیگردد.
بیشتر بخوانید:
وی با اشاره به لزوم جهش همه جانبه در تولید گفت: جهش تولید از رونق تولید بالاتر و نقطهای عطف در اقتصاد و جهشی است که ما را از حالت عادی خارج و انقلاب اقتصادی در همه حوزهها از جمله سیاسی، خدمات، تولید در جمعیت، تولید در حوزه بهدشت و درمان و ... ایجاد کند.
امام جمعه بجنورد بیان داشت: جهش تولید به این معنا است که کارهایی که تاکنون انجام شده مثبت و خوب بوده، اما باید نقطه عطف در اقتصاد به وجود بیاوریم و به سمت جهش همه سویه در تمام حوزهها پیش برویم و هر کسی در حوزه کاری خود به انجام وظایف بپردازد.
یعقوبی تاکید کرد: اگر در تحقق شعار «جهش تولید» به درستی به فرمایش مقام معظم رهبری توجه و عمل کنیم امسال و بعد از گذشت از بلیه ویروس کرونا شاهد تحول و تغییر زیرساختی در اقتصاد و بینیازی از نفت خواهیم شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *