صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزئیات نحوه دفاع از پایان نامه و رساله‌های دکتری در ترم جاری

۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۱۰۴۰۸
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر جزئیات نحوه دفاع از پایان نامه و رساله‌های دکتری را در ترم جاری تشریح کرد.

به گزارش گروه جامعه ، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه این دانشگاه برای دفاع پایان نامه‌های مقطع کارشناسی به صورت مجازی خبر داد و اظهار کرد: دفاع پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد نیز به نحوی خواهد بود که در جلسه دفاع دانشجو و استاد راهنما حضور داشته باشند، اما داوران می‌توانند به صورت مجازی در جلسه حضور داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه حضور مدعوین و پذیرایی نیز در جلسات دفاع پایان نامه‌ها ممنوع شده است، گفت:برای دفاع از رساله‌های دوره دکتری نیز توصیه کردیم که دفاع به زمانی منتقل شود که شرایط بهتر شده باشد، اما اگر برای دفاع از رساله اضطرار وجود داشت، برخی داوران می‌توانند به صورت مجازی در جلسه دفاع حضور داشته باشند.

معتمدی تاکید کرد: با توجه به شرایط پیش آمده اگر دانشجو نتوانست از پایان نامه خود دفاع کند دانشجویان شامل جریمه نخواهند شد.

وی گفت: درصورتی که ترم تحصیلی طولانی‌تر شود برای زمان امتحانات نیز تصمیم گیری می‌شود.

پیگیری پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی در خانه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در شرایط فعلی اساتید و دانشجویان پروژه‌ها و قرارداد‌های صنعتی را تا جایی که امکان دارد در منازل پیگیری می‌کنند و اگر در شرایط خاص پروژه‌ها نیازمند آزمایشگاه بودند با رعایت اصول بهداشتی افراد در آزمایشگاه حضور می‌یابند.

وی گفت: از دانشجویان تقاضا می‌کنیم حتما به دستورالعمل‌ها و اطلاعیه‌های ابلاغی توجه و مطابق همان اقدام کنند.

فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولید مواد ضدعفونی

معتمدی خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش بنیان این دانشگاه در زمان شیوع بیماری کرونا فعال بودند و تعداد قابل توجهی از این شرکت‌ها در حوزه تولید ماسک و مواد ضدعفونی کنند فعالیت دارند.

وی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در مطالعات مربوط به طبعات کرونا از جمله مباحث اقتصادی و اقتصاد صنعتی فعال است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: براساس اعلام ستاد کرونا فعالیت‌های اداری دانشگاه نیز به صورت ۳۰ درصدی دنبال می‌شود و کارکنان دانشگاه شیفت بندی شده اند و بسیاری از فعالیت‌ها به صورت دورکاری دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه جلسه هیات رئیسه دانشگاه در هفته دوم نوروز به صورت مجازی برگزار شد، افزود: برنامه داریم با کمک واحد انفورماتیک دانشگاه جلسات در حوزه‌ها و دانشکده‌های مختلف نیز در شرایط فعلی به صور مجازی انجام شود که امیدواریم بستر آن تا یک هفته آینده فراهم شود.

توسعه مراکز نوآوری دانشگاه در سال ۹۹

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: افزایش قرارداد‌های صنعتی موضوع مهمی است که اواخر سال گذشته اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد که نتایج آن در سه ماهه اول سال۹۹ مشخص خواهد شد.

معتمدی ادامه داد: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۰۰ مرکز نوآور و شرکت‌های دانش بنیان عبور کرده ایم و تا پایان سال جدید با راه اندازی واحد‌های فناوری در همه دانشکده‌ها و افتتاح مرکز نوآوری خوارزمی در اوایل تابستان تعداد واحد‌های فناور و نوآور این دانشگاه از ۳۰۰ مرکز عبور خواهد کرد.

افزایش حقوق اساتید از محل صرفه حویی

وی افزود: افزایش حقوق اساتید و کارمندان دانشگاه در سال ۹۹ مورد توجه است این درحالی است که اعتبار خاصی از سوی دولت برای این موضوع دیده نشده و تامین این اعتبار باید از محل صرفه جویی دیده شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: با توجه به تورمی که وجود دارد موضوع افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بسیار سخت است، اما سعی داریم آن را سریع‌تر اجرا کنیم که اعتبار این موضوع باید از محل صرفه جویی ها، اعتبارات و درآمد‌های دانشگاه و دولت تامین شود.

افزایش ظرفیت خوابگاه‌ها و سلف‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر

معتمدی اضافه کرد: خوشبختانه طی ۵ سال گذشته ظرفیت سلف‌های دانشجویی این دانشگاه از دوبرابر بیشتر شده است.

وی ادامه داد: سلف‌های مکمل دانشگاه نیز راه اندازی شدند که استفاده از آن‌ها از سوی دانشجویان اختیاری است که در این سلف‌ها بر روی قیمت هر غذا سوبسید ارائه می‌شود و احتمال دارد امسال نیز سوبسید غذای رستوران‌های مکمل را بیشتر کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ظرفیت خوابگاه‌های این دانشگاه طی چند سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است و برنامه داریم افزایش ظرفیت خوابگاه‌ها همچنان ادامه داشته باشد.

معتمدی عنوان کرد: برنامه جامعی برای جهش ظرفیت‌های خوابگاهی این دانشگاه داریم که این برنامه ممکن است در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ اجرایی شود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته کیفیت خوابگاه‌های این دانشگاه ارتقا یافته است و در حال حاضر بسیاری از خوابگاه‌های این دانشگاه در رتبه‌های اول و دوم قرار دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *