پیشنهادات وزارت صمت برای فعالیت واحدهای صنفی بر اساس توصیههای وزارت بهداشت
معاون وزیر صمت در این نامه آورده است که تمامی واحدهای مرتبط با زنجیره تامین، تولید و عرضه موادغذایی و بهداشتی شامل فروشگاههای زنجیرهای، سوپرمارکت داران، خواربارفروشان، لبنیات فروشان، فروشندگان میوه و سبزی، فروشندگان محصولات پروتئینی نظیر قصابیها، مرغ فروشیها و ماهی فروشیها، نانواییها، مراکز تهیه غذاهای آماده بیرونبر، تعمیر و تاسیسات فنی خودرو و منازل، حمل و نقل بار و مسافر دورن شهری و کسب و کارهای مجازی در ایام و ساعات کاری مشابه سنوات عادی باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی نسبت به ارایه خدمت به شهروندان مبادرت ورزند.
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به ضرورت رعایت زمانبندی لازم برای بررسی تبعات ناشی از برگشت مسافرین نوروزی (از سیزدهم فروردین) به شهر محل سکونت، سایر واحدهای صنفی با صلاحدید ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا تا پایان فروردین تعطیل باشند.
قبادی خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس گزارش آتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص وضعیت کنترل شیوع کرونا ویروس، فهرست بازگشایی تدریجی واحدهای صنفی به تفکیک رستههای صنفی و بر مبنای شاخصهایی از قبیل ضرورت ارایه خدماترسانی، میزان اشتغال، اثرگذاری فعالیت در شیوع بیماری تا ۲۵ فروردین ماه ارائه خواهد شد.