صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشریح شاخص‌ترین دستاورد‌های دادگستری استان قزوین/ از کاهش ۴۷ درصدی پرونده‌های معوق تا بازگشت به کار ۱۴۰۰ نفر

۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸:۴۳
کد خبر: ۶۱۰۳۱۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری قزوین گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار رونق تولید در استان قزوین تعامل خوبی بین دستگاه قضایی و اجرایی صورت گرفت و به این ترتیب از تعطیلی ۲۱ کارخانه جلوگیری شد و ثمره آن جلوگیری از بیکاری ۱۴۰۰ نفر بود.
حجت الاسلام والمسلمین قدرتی رئیس کل دادگستری قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، با اشاره به شاخص‌ترین دستاورد‌های دادگستری این استان گفت: در سال ۹۸ کاهش یک درصدی پرونده‌های ورودی در مقایسه با سال قبل اتفاق افتاد، همچنین از ابتدای آغاز به کار رسیدگی به پرونده‌های معوق تاکنون ۶۴۳۴ پرونده مختومه شده است.

مقام ارشد قضایی استان قزوین بیان کرد: در این استان مجموعاً ۱۳۴۶۰ پرونده معوقه وجود داشت که در ماه‌های آخر سال به طور فوق العاده مورد بررسی قرار گرفت که طبق آمار ۴۷/۸ درصد این پرونده مورد رسیدگی و مختومه شدند، متأسفانه با شیوع ویروس کرونا ناچار به انتقال اوقات تعیین شده به اردیبهشت ۹۹ شدیم و امیدواریم با برنامه ریزی‌های صورت گرفته پرونده‌ها باقیمانده در کوتاه‌ترین زمان مورد بررسی قرار گیرند.

وی در رابطه با مدیریت مجموعه دادگستری استان قزوین در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: در سال گذشته انتخابات با کمترین حاشیه و تخلفات اجرا شد، چرا که رویکرد ما یک رویکرد پیشگیرانه بود. در این راستا برنامه‌ها و جلسات توجیهی زیادی حتی برای خود کاندیدا‌های انتخاباتی برگزار شد و جرایم تخلفات و تبعات آن‌ها تشریح شد.

رییس کل دادگستری استان قزوین گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار رونق تولید در استان قزوین تعامل خوبی بین دستگاه قضایی و اجرایی صورت گرفت و به این ترتیب از تعطیلی ۲۱ کارخانه جلوگیری شد و ثمره آن جلوگیری از بیکاری ۱۴۰۰ نفر بود.
 
وی افزود: امسال نیز در راستای تحقق شعار جهش تولید باید بازدید از مراکز تولیدی و کارخانه‌ها بیشتر شود و فرصتی برای تولیدکنندگان جهت بیان مشکلاتشان فراهم شود تا به این ترتیب مشکلات شناسایی شده و راهکار‌های مناسب آن‌ها ارائه شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *