صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انگلیس قربانگاه کرونا و سکوت گورستانی «بی‌بی‌سی‌فارسی»/ نان آغشته به خون کارکنان شبکه ملکه

۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۰۲۹۷
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
کارویژه تعریف‌شده برای «بی‌بی‌سی‌فارسی» تخریب امنیت روانی مردم ایران است؛ دست‌اندرکاران این شبه‌رسانه ضدایرانی از هر سوژه و محملی برای پیشبرد هدف مزبور بهره می‌گیرند. این روز‌ها نیز که کرونا به مهمان ناخوانده جوامع بشری تبدیل شده و ۲۰۰ کشور دنیا را فراگرفته است، «بی‌بی‌سی» فرصت را غنیمت شمرده تا اغراض ضدایرانی‌اش را در بستر کرونا پیش ببرد.

گروه سیاسی ؛ «کرونا» اندک حیثیت رسانه‌ای «بی‌بی‌سی» را هم از این دستگاه عملیات روانی دولت انگلیس گرفته است و حالا حتی افرادی که کمترین بهره را از سواد رسانه‌ای نیز دارند، به دروغ‌گو و مغرض بودن «بی‌بی‌سی» شهادت می‌دهند.

کارویژه «بی‌بی‌سی‌فارسی»،تخریب امنیت روانی مردم ایران در بستر کرونا
کارویژه تعریف‌شده برای «بی‌بی‌سی‌فارسی» تخریب امنیت روانی مردم ایران است؛ دست‌اندرکاران این شبه‌رسانه ضدایرانی از هر سوژه و محملی برای پیشبرد هدف مزبور بهره می‌گیرند. این روز‌ها نیز که کرونا به مهمان ناخوانده جوامع بشری تبدیل شده و ۲۰۰ کشور دنیا را فراگرفته است، «بی‌بی‌سی» فرصت را غنیمت شمرده تا اغراض ضدایرانی‌اش را در بستر کرونا پیش ببرد.

محور‌های عملیات روانی «بی‌بی‌سی‌فارسی» علیه مردم ایران در بستر کرونا در قالب این دروغ‌ها پیش می‌رود: القای گزاره کاذبِ بحرانی بودن شرایط در ایران؛ ادعای کمبود تجهیزات پزشکی در ایران؛ القای پنهانکاری مسئولان و تردید در آمار مبتلایان ایرانی؛ به سخره گرفتن اعتقادات مذهبی مردم ایران و ...

انگلیس قربانگاه کرونا در جهان و سکوت گورستانی «بی‌بی‌سی‌فارسی»
«ایران دومین قربانگاه ویروس کرونا در جهان بعد از چین»! این تیتر گزارشی است که «بی‌بی‌سی فارسی» در تاریخ دوم اسفند ۹۸ بر روی خروجی‌های مکتوب و تصویری خود قرار داد. فحوای این گزارش نیز چیزی جزء القاء یأس و ترس به مردم ایران نبود.

«بی‌بی‌سی‌فارسی» در شرایطی در گزارش مزبور از واژه «قربانگاه»! اسفاده کرد که از روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ۹۸ که نخستین مورد ابتلا به کرونا در ایران گزارش شد تا روز جمعه دوم اسفند، تنها ۴ نفر در کشور ما در اثر ابتلاء به این ویروس جان خود را از دست داده بودند. در واقع دست‌اندرکاران «بی‌بی‌سی‌فارسی» برای فوت شدن چهار بیمار کرونایی ظرف ۴۸ ساعت در ایران از واژه تحریک‌کننده و دلهره‌آور «قربانگاه» استفاده کردند! 

حالا بیش از یک ماه از آن زمان گذشته است و بنابر آمار لحظه‌به‌لحظه که از سوی پایگاه داده‌ای «ورلد او مترز» در ارتباط مبتلایان به کرونا منتشر می‌شود، آمار بیماران کرونایی در انگلیس روند افسارگسیخته‌ای به خود گرفته و تنها طی ۲۴ ساعت از شبانگاه شنبه ۱۶ فروردین تا یکشنبه ۱۷ فروردین، بیش از ۶۰۰ نفر در انگلیس بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

آمار فوتی‌های انگلیس در اثر کرونا طی روزهای اخیر حول‌وحوش همین تعداد بالای چندصدنفری می‌چرخد، با این وجود دست‌اندرکاران «بی‌بی‌سی‌فارسی» به‌عنوان دستگاه عملیات روانی رژیم انگلیس، به هیچ‌وجه تاکنون برای کشور متبوع سلطنتی‌شان از واژه «قربانگاه» استفاده نکرده‌اند و بلکه بالعکس مشغول القاء عادی بودن شرایط در انگلیس هستند.

بی‌بی‌سی‌فارسی: کرونا هزاران انگلیسی را کشته است، اما اوضاع تحت کنترل است!
یا در نمونه دیگری، روز جمعه ۱۵ فروردین ۹۹ (۳ آوریل۲۰۲۰)، وزارت بهداشت انگلیس طی بیانیه‌ای اعلام کرد: شمار قربانیان «کووید-۱۹» در انگلیس با افزایش ۶۸۴ تن دیگر در ۲۴ ساعت اخیر به ۳۶۰۵ نفر افزایش یافته است. با این آمار، تعداد تلفات کرونایی انگلیس برای اولین بار از تعداد تلفات مشابه در ایران بیشتر شد.

اما دست‌اندرکاران «بی‌بی‌سی‌فارسی» نه تنها این موضوع را به روی خود نیاوردند بلکه با تدارک دیدن برنامه‌ای گفت‌وگو محور اینچنین وانمود کردند که اوضاع مقابله با کرونا در انگلیس کاملا تحت کنترل است! در برنامه مزبور فردی به اصطلاح ایرانی به اسم «حامد صالحی» دفاعی جانانه از سیستم بهداشتی و درمانی انگلیس موسوم به «ان‌اچ‌اس» کرد و ادعا کرد کرونا در انگلیس تحت کنترل است! 

   

پنهانکاری آمار کرونا در انگلیس و لاپوشانی بی‌بی‌سی‌فارسی
اما یکی دیگر از محورهای عملیات‌ روانی «بی‌بی‌سی‌فارسی» علیه مردم ایران در بستر کرونا، القاء پنهانکاری مسئولان کشورمان از میزان شیوع و ایجاد تردید در آمار رسمی مبتلایان و فوت‌شده‌های کرونا در ایران است. این خط خبری کاذب از همان نخستین روزهای اسفند ۹۸ آعاز شد و تا امروز ادامه دارد.

این در حالی است که طبق اعلام «مجید تفرشی» محقق ایرانی مقیم انگلیس روز شنبه ۱۶ فروردین ۹۸ (۴ آوریل ۲۰۲۰) زمانی که «مایکل گوو» معاون نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد تا امروز صبح تلفات کرونا با رکورد افزایشی به ۴۳۱۳ نفر رسیده است، مشاور پزشکی دولت انگلیس اعلام کرد این آمار مربوط به مرگ در بیمارستان است و آمار واقعی بسیار بیشتر از این موارد است. با این حال این گزارش راهی به خروجی دستگاه تبلیغاتی «بی‌بی‌سی» نداشت! حال تصور کنید اگر یک مسئول در ایران از تفاوت آمار رسمی و غیررسمی مبتلایان به کرونا سخن می‌گفت، آنگاه «بی‌بی‌سی‌فارسی» با قطع برنامه‌های عادی خود، جنجال ویژه‌ای را در این رابطه به راه می‌انداخت.    

شارلاتانیسم رسانه‌ای«بی‌بی‌سی‌فارسی»
شارلاتانیسم رسانه‌ای دیگری که «بی‌بی‌سی‌فارسی» در قضیه کرونا انجام داد، اتخاذ استانداردهای دوگانه در خصوص ابتلایان مسئولان ایرانی و انگلیسی به کرونا بود.

روز ششم اسفند ۹۸ بود که «ایرج حریرچی» معاون وزیر بهداشت کشورمان با انتشار فیلمی در فضای مجازی از ابتلای خود به ویروس کرونا و قرنطینه شدنش خبر داد. بلافاصله بعد از انتشار این خبر، پروپاگاندای تخریبی بی‌بی‌سی‌فارسی و چند شبه رسانه ضدایرانی دیگر روشن شد و آن‌ها در تحلیل‌هایی مضحکانه و تمسخرآمیز، کرونا گرفتن معاون وزارت بهداشت ایران را نمونه‌ای از عمق فاجعه کرونا در ایران دانستند!

بی‌بی‌سی‌فارسی در همین زمینه نوشت: «مبتلا شدن معاون وزیر بهداشت جمهوری اسلامی به ویروس کرونا طنز تلخی است که عمق فاجعه مدیریت کلان در جمهوری اسلامی را هویدا می‌کند. فردی که خود پزشک است و در جایگاهی قرار گرفته که باید کشوری را از ابتلا نجات دهد نمی‌تواند از خودش مراقبت کند».

حریرچی معاون وزارت بهداشت کشور ما، کرونا را شکست داد و اکنون در خط مقدم مقابله با این ویروس است، اما باز هم بی‌آبرویی نصیب رسانه ملکه شد که با وقاحت تمام، مبتلا شدن معاون وزیر بهداشت ما را عمق فاجعه کرونا در ایران نامید! اما چشمان خود را به روی کرونایی شدن و بستری شدن و حتی -طبق برخی خبرها- اتصال دستگاه تنفسی ویژه به «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس بسته است!

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در جریان نشست خبری روز دوشنبه ۱۸ فروردین خود، درباره رویکرد رسانه‌های معاند فارسی‌زبان در وضعیت شیوع کرونا گفت: در شرایطی که شیوع ویروس کرونا بسیار جدی است، این رسانه‌ها برای خالی کردن دل مردم و تضعیف روحیه ملت ایران، دست به جعل آمار و برجسته کردن برخی نقاط ضعفی کردند که در همه جای دنیا وجود دارد. ما نسبت به این مسئله ابراز تاسف می‌کنیم و بار‌ها اعلام کرده‌ایم اگر ایرانی نیستید، انسان که هستید و در شرایطی که انسان‌ها به یکدیگر احتیاج دارند، سوء استفاده از شرایط، در شان بشر نیست. اما این رسانه‌ها نشان دادند ماهیتشان ضد بشری است و نانی که می‌خورند آغشته به خون است؛ لذا ما پیش از این هم پیگیر این قبیل اقدامات آن‌ها بوده‌ایم.


برچسب ها: کرونا شبکه ملکه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *