تاثیر آنتی هیستامینهای طبیعی بر بهبود آلرژی
آلرژیها در اثر تولید پروتئینی به نام هیستامین بروز میکنند که واکنش سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد. استفاده از آنتی هیستامینهای طبیعی میتواند از بروز آلرژی جلوگیری کند.
چای سبز، چای ریبوس، سرکه سیب، ماست طبیعی، دم کرده یونجه و جوشانده گزنه آنتی هیستامینهای طبیعی هستند که میتوانند در کنار رعایت توصیههای متخصصان طب سنتی در خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی تا حد زیادی سبب بهبودی آلرژیهای فصلی شوند.
همچنین در این فصل، نوشیدن شربت لیمو، آلبالو، و سکنجبین، و افزودن زرشک، سماق و انار به غذاها توصیهمیشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *