کلید حل تمام مشکلات دنیا ظهور «امام زمان (عج)» است/عدالت مهدوی سرشار از رحمت و مهربانی خواهد بود
محمد گودرزی کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون سیره «امام زمان (عج)» گفت: سیره ائمه اطهار (ع) را میتوان در القاب ایشان جستجو کرد، «امام زمان (عج)» نیز از این قائده مستثنی نیستند، سیره «امام زمان (عج)» خبر از حقیقت بزرگ وجود ایشان دارد. یکی از القاب «امام زمان (عج)» رحمت العالمین است.
وی در همین راستا ادامه داد: یکی از صفات «امام زمان (عج)» رحمت و مهربانی ایشان است، این امام بزرگوار ظهور میکنند تا نه با زور شمشیر که با کمک رحمت عالم گیرشان جهان را به آرامش برسانند و عدالت خود را در سطح زمین گسترش دهند. این مهم حتی در دعای کمیل نیز مورد توجه قرار گرفته است، در این دعا به رحمت فراوان «امام زمان (عج)» بعد از پروردگار اشاره شده است.
گودرزی در مورد رحمت «امام زمان (عج)» تصریح کرد: در کتاب «اصول کافی» روایت شده که خداوند لوحی را به حضرت «فاطمه زهرا (س)» دادند که در آن به ویژگیهای هر یک از «ائمه معصومین (ع)» اشاره شده، در این لوح اولین ویژگی «امام زمان (عج)» رحمت ایشان است.
گودرزی به ماموریت «امام زمان (عج)» اشاره و اظهار کرد: «امام زمان (عج)» مامور هستند تا با کمک رحمت و مهربانی که خداوند در اختیارشان قرار داده، عدالت را در سراسر زمین بگسترانند. «رسول اکرم (ص)» در مورد گسترش محبت در زمین به هنگام ظهور «امام زمان (عج)» میفرمایند: «یَفْرَحُ بِهِ اَهْلُ السَّماءِ وَ اَهْلُ الاَرْضِ و الطَّیْرُ و الْوَحْشُ وَالْحیتانُ فِی الْبَحْر، اهل آسمان و زمین، پرندگان و حیوانات وحشی و حتی ماهیان دریا در اثر گسترش رحمت و رأفت و عدالت و کرامت آن حضرت شادی میکنند.».
***صفت غوث برای «امام زمان (عج)»
وی در مورد صفت «غوث» که به «امام زمان (عج)» نسبت داده میشود افزود: صفت غوث به معنی فریادرس بوده که مختص «امام زمان (عج)» است، ایشان ظهور خواهند کرد تا به تمامی مشکلات و چالشهای دنیا خاتمه میدهند و به نوعی به فریاد دل تمامی نیازمندان برسند.
گودرزی مهمترین حرکت برای تعجیل «امام زمان (عج)» را بیان و تاکید کرد: یکی از مهمترین عواملی که زمینه ظهور فراهم میکند احساس نیاز به حضور و ظهور «امام زمان (عج)» است، ما باید به این اعتقاد و باور برسیم که نیازمند حضور ایشان هستیم، این مهم تنها با بیان و زبان ساده به اجرا گذاشته نمیشود، بلکه حتما باید یک باور و یقین قلبی در گفته ما نهفته باشد.