صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهکار‌های افزایش بهره وری کشاورزی در سال جهش تولید

۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۲:۰۱
کد خبر: ۶۰۹۹۰۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
محقق علوم ترویج کشاورزی و توسعه روستایی گفت: کشاورزی یکی از مهم‌ترین بخش‌های تولید در کشور است که با رعایت چند نکته و اصول اساسی می‌توان بهره وری را در این بخش افزایش داد.
اسماعیل شهبازی، محقق علوم ترویج کشاورزی و توسعه روستایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص اهمیت رعایت الگوی کشت اظهار کرد: برای رعایت الگوی کشت در ابتدا باید اقلیم‌های متفاوت در کشور را بررسی و با توجه به این اقلیم‌ها برای زمین‌های کشاورزی برنامه ریزی کرد.

وی افزود: خاک زمین‌های کشاورزی پیش از شروع کشت باید از لحاظ شیمیایی و فیزیکی مورد بررسی قرار بگیرند تا با توجه به پتانسیل زمین ها، کار کشت آغاز شود.

محقق علوم ترویج کشاورزی و توسعه روستایی بیان کرد: جمع آوری اطلاعات اقلیم‌ها و انواع خاک در کشور در چند سال گذشته انجام گرفته است و هم اکنون با توجه به پیشرفت تکنولوژی در بخش کشاورزی و تغییراتی که در آب و هوای کشور صورت گرفته است، این اطلاعات باید به روز رسانی شوند.

شهبازی ادامه داد: در خصوص به روز رسانی داده‌ها و اطلاعات ذخایر کشاورزی باید توجه زیادی به ذخایر آبی شود چراکه طی چند سال گذشته تغییرات زیادی در این زمینه ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: نخبگان جوان زیادی به تازگی در بخش کشاورزی در کشور پرورش یافتند، اما متاسفانه از علم و دانش این افراد استفاده زیادی نمی‌شود همچنین بخش کشاورزی در کشور برای اجرای صحیح الگوی کشت به این علم و استعداد‌ها احتیاج دارد، با این وجود وزارت جهاد کشاورزی بهره‌وری از این استعداد‌ها را باید در اولویت قرار دهد.

شهبازی مطرح کرد: به روز رسانی داده‌ها و رعایت نکات اصولی تنها به محصولات کشاورزی محدود نمی‌شوند و در تولیدات دامی و طیور نیست باید به این نکات توجه شود.

محقق علوم ترویج کشاورزی و توسعه روستایی عنوان کرد: خوشبختانه در چند دهه گذشته گونه‌های جدیدی از سبزیجات در کشور کشت می‌شود که در سالیان گذشته از تولید محصولات بی بهره بودیم.

شهبازی خاطر نشان کرد: قلات یکی از حیاتی‌ترین محصولات غذایی جامعه است که تولید این محصولات در کشور به خوبی انجام می‌گیرد همانطور که هم اکنون در تولید گندم به مرحله خودکفایی رسیده ایم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *